Držač za svijeće, Drveni stalak za svijeće, Kreativno stola, centralno ukras za čaj stol, Ukrasne obrta na Dan Rođenja

( 0 )
27.99 kn 15.98 kn

Vrsta: Kućni dekor

Informacije o proizvodu

Glavne stavke:

1. Romantična atmosfera: Ove čajne svijećnjaci imaju unutarnju пустотелую dizajn, koji omogućava svjetlo svijeće prodre kroz rupe u obliku srca, stvarajući toplu i romantičnu atmosferu u vašem domu ili na nekom događaju.

2. Snažan i izdržljiv: Ovi svijećnjaci tealight izrađen od visoko-kvalitetne borove materijala koji nije lako slomiti ili deformirati.Oni imaju jaku i stabilnu strukturu, koja omogućava sigurno držanje svijeće.

3. Lijepa dekoracija stola: Stvaranje šarmantan ambijent uz ovaj širok подсвечника s otvorima u obliku srca za stol.Romantična dizajn dodaje dašak elegancije, što ga čini idealnim za bilo koju prigodu ili intimni sastanak.Učinite ga fin ukras na stolu već danas!

4. Lijep dar opcija: Ukrasite bilo trijumf ove fin čaj svijećnjak s prekrasnim uzorkom, koji zrači toplinu i romantiku.Idealan je za vjenčanja, zabave, Noć vještica, Dan zahvalnosti, Božić, rođendane i druge svečanosti, kao i da je savršen poklon za vaše prijatelje i obitelj.

5. Široka primjena: Naš svijećnjak je idealan za stvaranje toplom i nježnom atmosfere.Njegova svestranost, pogodna za različite aktivnosti, kao što su restorani, vrtovi, vrt, barovi, hoteli i kuće, što ga čini odličan dodatak vašem unutrašnjosti i экстерьеру!

Tehničke karakteristike:

Naziv: Mini-drveni svijećnjak

Materijal: bor

Pakiranje list:

1 * Stalak za čaj svijeće

Više informacija

  • Materijal - Drvo
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w239905


Naši (0)

Također mogu se sviđa