Zaštitna folija za prozore sa mat 3D prikazom ptice, film za vitraž, антиадгезивная dekorativna folija od statičkog stakla

( 0 )
127.73 kn 100.88 kn

Vrsta: Kućni dekor

Informacije o proizvodu

[Zaštita] - Ova 3D lasersko folija za prozore pomaže povećati sigurnost, zadržavajući ugodan svjetlo iznutra.Ne preporučuje se za upotrebu u kupaonici, jer je ova полуприкрытая folija za prozore daje 60-postotni stupanj privatnosti.

[Blokira utjecaj sunca / zaštita od uv zračenja] - staklena Zaštitna folija učinkovito blokira utjecaj sunca.Smanjuje izloženost uv zrake i infracrveni reflektor na suncu.Uv zrake su štetne za kožu čovjeka.Dugotrajno izlaganje može lako oštetiti kožu i uzrokovati bolesti kože.Mekana svjetlost prodire kroz običan film, pomaže da se izbjegne blijeđenje boje namještaja pod utjecajem sunca.

[Statički zapinjanje / bez ljepila] - Ova 3D lasersko folija za prozore, ne sadrži ljepilo, a može se koristiti više puta.Samostojeći, ne ostavljajući traga, pogodna za višekratnu upotrebu.

[Jednostavnost instalacije] - Za instalaciju nije potrebno ljepilo.Molimo vas, побрызгайте puno vode na prozor i stražnju stranu filma.Statička folija za prozore reusable, uredno otkine joj, ako želite premjestiti, a zatim slijedite iste korake za dovršenje instalacije.

[Važne savjete za vas] Molimo vas, побрызгайте puno vode kao što su na površinu prozora, tako i na stražnju stranu filma.Molimo vas, ne zaboravite da uklonite prozirnu foliju.

veličina: 60 x 200 cm / 45 x 200 cm

Materijal: PVC

boja: više boja

Sadržaj pakiranja:

1 x folija za zaštitu prozora, folija za vitraž

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Materijal - PVC
  • Karakteristike - Самоклеящийся materijal
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w240816


Naši (0)

Također mogu se sviđa