Metalne svijećnjaci za svijeće u obliku leptira Društvene Atmosferski rasvjetna tijela pribor za jelo za dnevni boravak, spavaće blagovaonom kabineta

( 0 )
17.26 kn 6.39 kn

Vrsta: Kućni dekor

Informacije o proizvodu

Izrađena od izdržljivog metala, on nije osjetljiv na koroziju i koji se razlikuje jednostavan dizajn, koji će bilo koji dekor.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Metalni svijećnjak-leptir

Boja: crna, zlatna

Težina: oko 60 g, 70 g

Veličina proizvoda: (približan iznos) 11*12* 6 cm/4.33*4.72*2.36 inča

Pakiranje list:

1 kom. * Metalno svijećnjak u obliku leptira (svijeće u kompletu ne dolaze)

Detalje o proizvodu

1. Poboljšana atmosfera: Ukrasiti interijer vašeg doma uz pomoć našeg pažljivo napravljen metalni подсвечника s leptirima.Spoj prirodnih ljepota i vještine u svojim креативном dizajnu pokazuje jedinstveni stil, koji će dati svoj prostor šarmantan ambijent.

2. Besprijekoran dizajn: Ovaj metalni svijećnjak s leptirićima, izrađen sa velikom preciznošću, razlikuje izuzetne čvrstoće i otpornosti na koroziju.Zbog svoje glatke i tankim rubovima s besprijekornom polirani, on stvara ugodnu atmosferu s metalnim подсвечниками za čaj svijeće.

3. Šarm мультипространства: Dodajte dašak elegancije i šarma u bilo koji prostor uz pomoć ovog metala подсвечника s leptirima.Bez obzira želite li stvoriti ugodnu atmosferu u svojoj dnevni boravak, blagovaonica, spavaća soba, uredu ili kafić, ovaj svijećnjak će odgovarati za bilo koje okruženje i stil.

4. Stvorite miran ambijent: Poboljšati atmosferu u bilo kojoj prostoriji pomoću ove metalne подсвечника s leptirima.Glatke linije i jednostavna glina ga čine elegantan dodatak za bilo koji dekor.Idealno u kombinaciji sa svijećama ili aromaterapijom za stvaranje romantične atmosfere.

5. Praktična elegancija: Trajan dojam na obitelj, prijatelje i klijente ovim metalnim svijećnjak s leptirima.Njegov sofisticiran dizajn i robustan dizajn čine ga savršenim darom za one koji cijene umjetnost i praktičnost.

Više informacija

  • Korištenje - Uređenje kuće
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w239228


Naši (0)

Također mogu se sviđa