Naljepnice Za Prozore S Kravama, Naljepnice Za Zid S Poljoprivrednih Životinjama, Realan Print Выглядывающей Krave, Ljepilo Listovi Sa Životinjama-Tematske Zabavne Naljepnice Za Prozore

( 0 )
55.27 kn 27.64 kn

Vrsta: Kućni dekor

Informacije o proizvodu

Glavne stavke:

1. Siguran materijal: Vješto izrađeni od visoko kvalitetnih, ekološki čistog PVC-a i bez mirisa, te slatka prozor obloge od kravlja koža, koje su pozvani dati dašak причудливости bilo koji prostor, ukrasiti vaš dom, ne nanose štetu okolišu ili kvalitetu zraka.

2. Instant preobraženja sobe: bez napora promijenite stil sobe, napravite novi izgled i dodajte vesele atmosfere uz pomoć ovog zanimljivog dizajnerskog obloge na prozor u obliku выглядывающей krava, koja će učiniti vaš prostor vesela i lijepa.

3. Široke mogućnosti za korištenje: Jednostavno ukrasite svoj dućan, spavaća soba, dječji klub, hodnik, super sobu, sobu za igru, prozor, stubište i dnevni boravak s pomoću ovog simpatičnog obloge na prozor u obliku krave, stvarajući vesela atmosfera, оживляющую bilo koji prostor.

4. Jednostavna instalacija: Bez napora ljepilo te samoljepljive slatka prozor obloge u obliku krave na bilo koju ravnu ili blago текстурированную površina, pod uvjetom da traje stane i kreativne mogućnosti dekoracije svojim rukama bez ikakvog rizika spadati.

5. Jačanje veza između roditelja i djece: Priuštite svoje dijete, ovaj šarmantni naljepnica na prozor u obliku drago krave - idealan poklon za rođendan ili Božić, koji ne samo da će dati svečani izgled svakoj prostoriji, ali i pomoći da kvalitetno provedete vrijeme zajedno, stvarajući njeguju uspomene na godine koje dolaze.

Opis:

Ukrasite svoju dnevnu sobu sladak ovaj hvat na prozor od PVC u obliku krave sa zanimljivim dizajnom u obliku выглядывающей krave, koje lako pada.Poboljšajte odnos roditelja i djece, primjenjujući ga zajedno!

Specifikacija:

Materijal: PVC

Veličina: 30 * 35 cm / 11,8 * 13,7 cm

Popis:

1 * Lanac za prozore Slatka Cow

Više informacija

  • Oblik - Nepravilnog oblika
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - staklo
  • Broj modela - Naljepnice sa slikom krave na prozoru

SKU: w243425


Naši (0)

Također mogu se sviđa