1PC Great Wall 3D Navoj Na Papiru Dioramma Tablica Bilješke Navoj Na Zidu Kutija Model 3D Papir Akril Kutija Trodimenzionalni Great Gi R2Y9

( 0 )
191.03 kn 114.59 kn

Informacije o proizvodu

Prekrasna arhitektura: Ova 3D-diorama za rezanje papira je posvećen temi veličanstvene arhitekture i predstavlja veliku scenu uz pomoć složenih tehnika za rezanje papira.Svaki detalj je pažljivo uspostavljena, tako da možete da doživite priču i raskoš arhitekture kada koristite tablice za bilješke.

Praktičan notepad: Ovaj blok za diorama s 3D-navoj je izrađen od visoko-kvalitetne papira materijala, pruža vrhunsku trajnost.Možete ga koristiti ne samo kao стикерную napomenu, ali i kao oznaku u knjizi

Zamršenom na papiru: U ovom диораме koriste sofisticirane tehnike navoja na papiru, svaki list papira pažljivo rezati i komplicirano, pokazati složene strukture i fine teksture arhitekture.Kada gledate u blizini ili u daljini možete osjetiti milost navoja na papiru.

Jedinstveni ukras: Ovaj otirač za diorama nije samo praktičan radne klupe smiješeći, ali i jedinstven ukras.Bez obzira, je li on u uredu, uredu ili dnevnom boravku, on može dati vašem prostoru jedinstvenu umjetničku atmosferu i postati vizualni vrhunac.

Kreativni izbor poklona: Ovaj blok za 3D-diorama od papira dizajniran ne samo za svoje vlastite potrebe, ali i za smisleno poklon.On kombinira praktičnost i umjetnosti s dubljim značenjem, što ga čini jedinstvenim i nezaboravnim poklon za prijatelje, obitelj ili kolege koji vole kinesku kulturu.

Naziv proizvoda: Great Wall 3D paper carving 3D model tablica stavki

Težina proizvoda: 270 grama

Veličina proizvoda: 8X8X4 cm

Boja proizvoda: crvena, zelena, zlatna

Broj listova: 130

Komplet uključuje: 1 kom. stol za bilješke Great Wall 3D sa диораммой za rezanje papira + 1 kom. akril kutija + 1 kom. poklon kutija

pozdrav dečki, hvala što ste posjetili moj dućan.Možete nas kontaktirati da biste dobili više informacija o proizvodu.mi ćemo biti spremni da će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Stil - Jastučići za bilješke

SKU: w14039


Naši (0)

Također mogu se sviđa