Starinski Jastuk Djeda Mraza U Vintage Stilu Retro Smiješno Svečane Bilježnica A5 Od Umjetne Kože Čestit Božić Tematski Časopis Za Studente

( 0 )
144.00 kn 100.81 kn

Informacije o proizvodu

Ovaj starinski jastuk Djeda Mraza, stvorio iz pouzdanih materijala, ispunjen atmosferom retro.Kompaktan i prenosiv je savršeno će se uklopiti u susret različitim vaših potreba.Praktičan, starinski božićni poklon!

Specifikacija:

Materijal: koža + papir

Veličina: 21,5 * 14,5 cm / 8,4 * 5,7 inča

Pakiranje list

Božićni časopisi Santa X1

Saznajte više o proizvodu

1. Jedinstveni svečane dnevnik: Lijep božićni dizajn omota ovog notepad odiše retro atmosferu i uključuju sezonske stavke, što osigurava iznenađenje pri svakom korištenju.Elegantan i tajanstven, ovaj sofisticirani dnevnik savršen je za snimanje svojih misli i ideja dok su na odmoru.

2. Vodootporna i dugotrajna: Ovaj laptop je izrađen od presvlake od umjetne kože i visokokvalitetnog papira, koje je teško razbiti i imaju vodootporan.Možete ga koristiti u bilo kojem vremenu i na bilo koju prigodu, ne brinući se o oštećenja.

3. Kompaktan i prenosiv bilježnice formata A5: Ovaj božićni notepad u stilu Djeda Mraza veličine oko 8,4 x 5,7 inča idealan je za nošenje sa sobom.Svejedno da li dolazite ili jednostavno ste na putu, stavite ga u svoju torbu, ruksak ili torbicu, da je prikladan za snimanje svoje misli i ideje.

4. Oslobodite kreativnost: uživajte u svečanom raspoloženju, s našim božićnim slabljenja Djeda Mraza.U njemu 100 listova divan papir, krupan cover od umjetne kože i dovoljno prostora za zapise, crtanje i planiranje.Ovaj kompaktan i moderan notepad savršeno odgovara svima koji žele da ostanu organizirani i kreativan u ove blagdanske sezone.

5. Osmišljenog poklon: slavi praznike s našim božićnim slabljenja Djeda Mraza.Vaš prijatelj, koji voli pisati, svidjeti ovaj praktičan i starinski dar, koji se nadahnjuje na kreativnost i ispunjava njegovo srce radošću.Idealno za rođendane, godišnjice, proslave i mnogo drugog.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w135033


Naši (0)

Također mogu se sviđa