Cijevi za Vodu PVC Vodovod PP Ručni Rezač PU Škare Ratchet Rezni Alat PE Solidne Rezni Nož Cijev Cijev Škare

( 0 )
105.43 kn 47.46 kn

Vrsta: ručni alati

Informacije o proizvodu

Trajni Rezač Škare Za Cijevi PU, PP, PE, PVC Vodovodnu Cijev Rezač Za Cijevi Ножничный Nož S Храповиком Ručni Rezni Alat Za Vodovod

Karakteristike:

1. Izdržljiv materijal: Čvrsta rezač je izrađen od марганцовистой čelika visoke tvrdoće, dobar utjecaj čvrstoće, visoke čvrstoće i trajnosti.Naše oštrice SK5 se uvoze iz Japana.Krak трубчатого stroja je osmišljen tako da bude lako, a blade - debela i oštra.Kako bi se olakšao rad.Osim toga, ona je izložena termičke obrade, što čini više oštrica oštar, ljut i da ga nije lako razbiti.To nije lako hrđa.

2. Ergonomski dizajn: Profesionalni rezač koristi tehnologiju ratchet pogona, što uvelike štedi svoju fizičku snagu.Snažan i ne zahtijeva puno truda za rezanje cijevi.Snažan napor pritisak olakšava rad.Ručica za ribe povećava udobnost i osigurava kontinuirani rad.Rezači cijevi mogu poboljšati učinkovitost rada kroz brzo rezanje.Korisnici mogu rezati cijevi za 5-20 sekundi, zgodan dizajn, jednostavnost rezanje i manji umor ruke.

3. Jednostavan rad: Rezač opremljen udoban ergonomski teksturom ručicom, koja omogućava siguran hvat.Подпружиненная ručka omogućuje brže pozicioniranje jednostavnih однотактных rezova.Na dnu трубореза ima zatvarač od nehrđajućeg čelika.Zaključavanje sef, kada se ne koristi.Rezač će biti manjih dimenzija u svrhu štednje prostora.I on će također postati prenosiv, pogodan za svoj rad i život!

4. Širok spektar primjene: Rezač je vrlo pogodna za sve vrste plastičnih cijevi.To je odličan alat.To je nezamjenjiv rezni alat za majstora, vodoinstalatera, električara i auto mehanike.Debljina oštrice do 2,5 mm.

5. Mjerodavni oprema: Stroj za rezanje cijevi od PVC-a vrlo je pogodan za sve vrste plastičnih cijevi i тубусов.Ovaj rezač se obično koristi za rezanje većinu plastike PVC, CPVC, PP, PEX, polietilena, gumena crijeva i višeslojnih cijevi za rezanje pojasa manje od 1-5 / 8 inča (38 mm) s vanjskim promjerom.

Opis:

Profesionalni rezač koristi tehnologiju ratchet pogona koji štedi svoju fizičku snagu.Snažan i ne zahtijeva puno truda za rezanje cijevi.Snažan napor pritisak olakšava rad.Rezač je super za rezanje svih vrsta plastičnih cijevi.To je odličan alat.To je nezamjenjiv rezni alat za majstora, vodoinstalatera, električara i auto mehanike.Debljina oštrice do 2,5 mm.

Specifikacija:

Materijal: metal

Tip: škare

Upućivanje uključuje:

1 kom. * škare

Napomene:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 palac zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

2. Monitor kalibriran na razne načine, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.

Više informacija

  • Materijal - Metalne
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - XMSJ
  • Pribor za diy - Vodovod

SKU: w90171


Naši (0)

Također mogu se sviđa