Skup bilježnice u koricama Proziran Moderan Dnevnik Proračuna mape za časopise Uredski materijal Školski Uredski pribor

( 0 )
175.47 kn 87.74 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

1. Možete pratiti svojim proračunom i troškova u bilo koje vrijeme.Prsten kao nositelji su pogodne za čuvanje novca, računa, čekova, marke, razglednice, kreditne kartice i još mnogo toga.S pomoću priloženih naljepnica-naljepnice možete zalijepiti naljepnicu i sortirati bilo koju mapu za praktičnost organizacije i brzog pretraživanja.

2. Laptop je opremljen sa jedinstvenim ugrađenom magnetskom kopčom, otporan na habanje, nju nije lako oštetiti.

3. Vodootporan i otporan na završetke džep sa proziran dizajn pomaže da brzo prepoznati ono što je unutra, i naći ono što tražite.

4. Laptop je mali i lagan, lako ga možete staviti u torbu ili ručnu prtljagu.Idealno za urede, porodice, poslovnih putovanja i mnogo drugog.

5. Raspored proračuna može vam pomoći upravljati svojim sredstvima i doći do svoje proračunske ciljeve.To je također dobar izbor kao poklon za svoje kolege ili prijatelja.

Specifikacija:

Veličina: oko 7,5 * 5,1 cm / 19 * 13 cm

Materijal: PVC

Pakiranje list:

Vanjska ljuska * 1 + torba zatvarač * 12 + fiskalna kartice iz zlatne folije * 12 + engleskom šljokice * 3 + naljepnica * 21

Napomene:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.

2. Molimo vas, oprostite na malo odstupanje zbog ručnog mjerenja.

Detalje o proizvodu

1. Višenamjenski planer: možete pratiti svojim proračunom i troškova u bilo koje vrijeme.Prsten kao obvezujuća su pogodne za čuvanje novca, računa, čekova, marke, razglednice, kreditne kartice i još mnogo toga.S pomoću priloženih naljepnica-naljepnica možete ih staviti i sortirati sve pakete-mape za praktičnost organizacije i brzog pretraživanja.

2. Otporan na kidanje i proziran: mekani PVC, bez mirisa.S hermetički zatvorene glatka patent-zatvarač, vodootporan i prašinu, idealno zadržava predmete u redu.Dvosmjerni proziran dizajn za brzu i jednostavnu identifikaciju.

3. Praktičan, struktura: Mapa ima praktičan zatvarač na kopča, a u utore za kartice i džepovima može brzo primiti putovnicu, ulaznice, razglednice, bilješke i tako dalje

4. Mali i jednostavan: On je prenosiv, jednostavan i praktičan za dom, ured, škola i putovanja, lako se uklapa u torbici, ranac, kofer ili radnom stolu.Idealan kao bilježnicu za radne sastanke, kalendara, turističkih časopisa i sl.

5. Izbor za poklon: Planer proračuna će vam pomoći upravljati svojim sredstvima i postizanje proračunskih ciljeva.To je također dobar izbor kao poklon za svoje kolege ili prijatelja.

Više informacija

  • Broj modela - Vezivo A6
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w73722


Naši (0)

Također mogu se sviđa