Oštećene vijčanog ekstrator, set za vađenje vijaka, 33 komada S magnetskim удлинителем, adapter za slomljena vijka i Bo

( 0 )
213.98 kn 104.86 kn

Vrsta: ručni alati

Informacije o proizvodu

Spašavanje Шурупоудалитель, Set za vađenje vijaka iz 33 Predmete Sa Magnetnim Držačem produžni kabel, Гнездовым Adapterom Za Slomljena Vijka I Bo

Uređaj za uklanjanje oštećenih vijaka izrađen je od hss-povećane čvrstoće i trajnosti, što olakšava uklanjanje oštećenih vijaka.

Naširoko se koristi - uglavnom zadovoljava sve vaše potrebe u uklanjanju različitih vijaka.Na primjer, šesterokutna vijke, vijke, šesterokutna vijke, stroj vijci, vijci za drvo, vijci od lima i na druge vijke.Set za vađenje vijaka rješava većinu problema vašeg doma uz popravak vijaka, uključujući zidni paneli, vijci za drvo i lim.Važno: NE koristite način rada perforacije!Molimo vas, koristite električne ručne bušilice, brzina rotacije kojoj mora biti niska tijekom korištenja!

Kako koristiti шуруповертом?Izbušite vijaka.Odaberite svrdlo malo manje vijka.Držite bušilice, tako da oni dodiruju vijka ili крепежной detaljima koje vam je potrebno da uklonite.Desno će biti malo manje širine glave vijka.Kada pronađete pravo, pričvrstite ga na svoj сверлу.

Poravnajte svrdlo na sredini vijka.Stavite svrdlo u udubljenje koje ste prethodno stvorili.Počnite vježbati polako.Prejaka sila može oštetiti vijaka.Usredotočite se na tome da se održi svrdlo nepomično, da se ulazilo pravo u glavu vijka.

Izbušite rupu za ekstrator.Trebat će vam izbušiti negdje od 1/8 inča (3,2 mm) do 1/4 inča (6,4 mm) u glavi vijka.Dubina ovisi o raspoloživim imate шнекового ekstrator.Držite poklopac motora, da ga usporediti s rupom koju просверлили.Ako ventilator ne odgovara, nastavite vježbati, proširiti rupu.

Boja: srebrna

Materijal: željezo čelik

Mi uzmu vijak

Umetnite izvlači u просверленное rupu.Spiralni kraj ekstrator ulazi u rupu.Možete kucati na njemu čekićem, kako bi bili sigurni da je on na mjestu, ali nemojte kliknuti na njega silom.Na slobodnom kraju mora biti ručka u obliku slova "T", za koje se može držati.Okrenite poklopac motora kazaljke na satu, sve dok ona ne prestane okretati.

Okrenite poklopac motora odvrtanjem pomoću ključa ili snaga vježba.Uhvatite gornji dio nape uz pomoć francuskog ključa.Nastavite okretati ju u smjeru kazaljke na satu, dok se vijak ne вывернется.Mnogi izvučeni su dizajnirani za rad sa сверлами.Provucite slobodan kraj nape za bušilice i uključite bušilica, okrenuti vijak u smjeru kazaljke na satu.On će izaći bez puno otpora.

Sadržaj pakiranja:

10 * bušilica

10 * napa

10 * odvijač

1 * držač produžni kabel

2 * adapter za utičnicu

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

O izravne isporuke

Primamo direktne isporuke, imamo veliko iskustvo u izravnoj opskrbi, i nećemo objavljivati u upućivanju nema reklama ili materijala.

Više informacija

  • Naziv - FGHGF
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w57218


Naši (0)

Također mogu se sviđa