Pametni sat za mlade gori korake tijekom cijelog dana, udoban pametni sat za mlade, Elektronski ručni sat za spavanje, trčanja, student

( 0 )
66.92 kn 45.54 kn

Vrsta: Auto monitora

Informacije o proizvodu

Kroz moderan i elegantan izgled i funkcije, kao i praćenje otkucaja srca, podaci za cijeli dan i snimanje aktivnosti fitness, on je idealan za aktivne mlade.Ovi dječji sat za fitness pomažu voditi evidenciju dnevnih aktivnosti i zdravstvenom stanju, osiguravajući da oni uvijek biti na pravom nivou.

Tehničke karakteristike:

Promjer biranje: (približan iznos) 3,6-4 cm / 1,42-1,57 inča

Klasa vode: nije vodootporan

Tip ekrana: TFT-zaslon

Tip veze: bez umetanja memorijske kartice

Pogodan ljudi: djeca, adolescenti

Način rada: одноточечное dodir

Težina proizvoda: oko 50 g

Tip remena: sportski typw

Funkcije: pedometar

Pakiranje list:

pametni sat za mlade, 1 kom. *

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Moderan izgled: Ovi pametni sat za mlade utjelovljuju u sebi snažan i приподнятую atmosferu zahvaljujući svojim svijetle boje i moderan i elegantan izgled.Njegov minimalistički dizajn ističe svoj jedinstveni stil, što ga čini idealnim dodatkom za završetak vaš stil i odvajanje od gužve.

2. Jednostavno rukovanje: Uživajte lagan za upravljanje tim подростковыми pametan satom.Držite otkucaje srca, navedite korake, kvalitetu sna i primajte obavijesti smartphone na njegovom jasnom zaslonu s točnim podacima.

3. Tajnik napretka u oblasti zdravlje: vodite evidenciju o svom svakodnevnom fizičkom obliku pomoću podataka za cijeli dan, prikazan na pametnom satu s шагомером u stvarnom vremenu.Ostanite motivirani i достигайте svoje ciljeve na području zdravstvene zaštite.

4. Idealno za mlade: Ovi pametni sat stane u mlade, koji treba da je jednostavna i praktična uređaj.U njima nema složenih funkcija ili igara, tako da se možete koncentrirati na sport i zdravlje.

5. Povezane funkcije: Pratite svoje dobrobiti i ostanite povezani pomoću pametnih sati ovaj tinejdžer, koji prikazuju upozorenja o dolaznim pozivima, bilježe se podaci o frekvenciji otkucaja srca, koraka i prate sportske podaci.Ostanite elegantne, brige o svom zdravlju i komunicira sa svojim omiljenim ljudima.

Više informacija

  • Kompatibilnost - Sve je kompatibilan
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Ekran
  • Dobna skupina primjene - Za odrasle

SKU: w53744


Naši (0)

Također mogu se sviđa