Zaštitna kapa za motocikle, мультяшный rukava za zaštitne kape, sredstvo za zaštitu od medo materijala za vožnju na motociklu, vožnje bicikla i zimi

( 0 )
325.73 kn 130.29 kn

Informacije o proizvodu

Medo torbica za moto kape

Osnovne točke: 1. Odličan toplina i zaštita: Ostanite u toplini i udobnosti tijekom putovanja na motociklu s našim torbica za zaštitne kape od ugodan za kožu, praktičan i mekani medo materijala.Osim toga, on je čvrst i lako se prati, što ga čini dugotrajan i neproblematično pratitelj u hladnim vremenskim uvjetima tijekom svoje putne avanture.

2. Dodajte zabave i stil: Ovaj šik zaštitna torbica za moto - savršen način kako bi vaše putovanje i više privlačan.On ne samo da će postati odličan ukras svoje zaštitne kacige, ali i praktičan, i da će dati osobnost vašem снаряжению za jahanje.

3. Prepoznatljiv dizajn: Naš zaštitna torbica za moto kacige - to je više nego samo zaštitna oprema.To je jedinstven i moderan način pokazati svoju brigu i ljubav prema sebi i svojim voljenima.Pokupiti ono što savršeno odgovara vašoj osobnosti i ukusu, i iznenadite bilo biciklist odlična ideja za poklon.

4. Sigurnost upozorenje: Naglasite svoj stil uz pomoć ovog sigurnosnog poklopca za motocikl.Torbica daje svoj obrambeni шлему jedinstven pogled, naglašavajući ga u gomili.To ne samo da poboljšava svoj stil, ali i služi kao upozorenje o sigurnosti za vozača, čime se poboljšava vidljivost na cesti.

5. Univerzalni alat: Zaštitite svoje zaštitne kacige od prljavštine i ogrebotina tijekom vožnje pomoću naše vrhunske presvlake za zaštitne kacige za motocikle.Pružajući zaštitu motociklista, скутеристов i bicikliste, ova torbica pruža zaštitu od čišćenja i produžuje vijek trajanja vaše zaštitne kacige.

Specifikacija: Naziv proizvoda: Medo torbica za moto kaciga

Materijal: mliječna svila

Težina proizvoda: oko 170 g

Pakiranje list: 1 kom. * Torbica za moto kape (ne uključuje šešir)

Napomena: zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Zbog različitih mjerenja ručno, molimo vas, dopušteno je razlika u iznosu od 1-2 vidi

Načini plaćanja:

· Možete platiti bilo koji od gore navedenih načina i izvršiti uplatu u roku od 3 dana nakon slanja narudžbe.

· www.virtus.com.hr potvrđuje uplatu u roku od 24 sata, a mi ćemo obraditi vašu narudžbu, nakon što je on završen.

· Ako vaš nalog je zatvoren iz sigurnosnih razloga, te će biti potrebno poslati zahtjev na www.virtus.com.hr.

· Povrat sredstava, izazvao je otkazivanje narudžbe, ugovor o povratu sredstava ili uz posredništvo, obradit će se odmah i obično traje 7-10 radnih dana, dok se ide na vaš račun.

Dostava i pakiranje:

· Svi proizvodi će biti provjereni i dobro upakiran prije slanja.Narudžbe će biti isporučen u roku od 2-5 radnih dana nakon završetka plaćanja.

· Težinu poštom ograničena na 2 kg. Ako upućivanje teži više od 2 kg, poslat ćemo ga odvojiti.

· To obično traje oko 15-60 dana, a u nekim udaljenim područjima može biti malo dulje.

· Možete odabrati najbrži način za isporuku, ako želite da biste dobili parcelu prije, a za to će vam trebati platiti troškove dostave.

Ponovno slanje i povrat novca:

Šaljemo pošiljke ponovo ili povrat novca, ako upućivanje izgubi, biti oštećen tijekom transporta ili će dobiti ne jedan proizvod.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi ćemo vam rado pomoći.

Recenzije:

· Ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivan odgovor, mi ćemo biti vrlo zahvalni.

· Ako nešto nije tako, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite komentar, a mi ćemo se potruditi da vam pomogne, dok se sve ne prilagoditi.

Više informacija

  • Materijal - Mliječna Svila
  • Podrška - Direktna isporuka
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv proizvoda - Medo torbica za moto kape
  • Tip materijala - PAMUK

SKU: w498629


Naši (0)

Također mogu se sviđa