Olovke za upravljač motocikla s grijanom Poklopac ručice za motor s grijanom Vodootporna olovka s električnim grijanjem Ветрозащитная ručka za kormilo

( 0 )
94.84 kn 56.90 kn

Informacije o proizvodu

Predstavljamo naš kvalitetan grijanje upravljača motocikla.Izrađen je od противоскользящих, otporni na habanje materijala i osmišljen tako da ga je lako koristiti kada instalirate bez oštećenja.Crna izolirane pamuk straga pruža dodatnu udobnost.Uživajte u sigurnu i udobnu vožnju s našim grijani upravljač.

Tip proizvoda: Moto rukavice s grijane ručke

Materijal proizvoda: vodootporna tkanina + izolirane pamuk

Veličina proizvoda: 14,5x10 cm

Duljina kabela: 60 cm

Popis:

1 * ručka s grijanom za motocikl

Detalje o proizvodu

1. Brzo grijanje: lako разогревайтесь uz pomoć našeg olovke za motocikl s grijanjem.Nema žica nije potrebna, jednostavno ga priključite u bilo koji USB priključak i osjetite toplinu u manje od 10 sekundi.Uživajte u udobnoj vožnji.

2. Siguran materijal: Izrađen od visoko kvalitetnih materijala, огнестойкого cerada i izolacijskog pamuka, ova olovka s grijanom za motocikle pruža iznimnu zaštitu od požara.

3. Ветрозащитная jahanje: osjećajte se više sviđa s ovom olovkom grijani za motocikl koji ima protuklizni, izdržljiva i ветрозащитный dizajn.Ova olovka će zadržati svoje ruke toplinu i udobnost u hladnim vremenskim uvjetima, te osigurati sigurnu i udobnu vožnju.

4. Jednostavna instalacija i održavanje: Postavljanje, skidanje i čišćenje u ovom olovke s grijanjem - to je lako, kada se taj svoj volan ostaje nepovrijeđen.To je izdržljiv i prilagodljiv proizvod koji je pogodan za većinu modela motocikla i osigurava optimalan omjer cijene i kvalitete.

5. Poboljšana теплозащита: Grijaći kabel naše olovke s grijanom osigurava konstantnu temperaturu, dok je crna термопленок smanjuje gubitak topline sprijeda, a termoizolacioni pamuk grije ruke sa stražnje strane, tako da ih štiti od hladnoće.

Više informacija

  • Tip materijala - vodootporna tkanina + pamuk toplinska izolacija
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w455258


Naši (0)

Također mogu se sviđa