Podignuta zdjela za pse Sa sporim energije i zdjelu vode za pse, ne разливающейся, povišena zdjele za pse regulirana na 5 visina za trajnost psi

( 0 )
385.05 kn 277.20 kn

Informacije o proizvodu

Podignuta zdjela za pse S zdjelu za pse sa sporim protokom i zdjelu vode za pse Bez izlijevanja, povišena zdjele za pse Regulirana na 5 visina Za trajnost psa.

Zdrava ishrana: Potiče vaš pas ima u sporijim tempom, kontrolira brzinu prehrane i pomaže kako bi se spriječilo gutanje, produljiti vrijeme hranjenja ljubimca, smanjiti vjerojatnost za pretilost ljubimca i poboljšati zdravu probavu u probavnom traktu.

Podesiva s pet visine: Ova podignuta ulagač je uređeno na pet visine od 3,15 do 12,2 inča, što vam omogućuje da pronađete najviše udoban položaj za hranjenje vašeg psa.Dopustite psu da je lakše hraniti i piti, ne izostavljajući glavu potpuno na zemlji.

Поилка za sporu za dovod vode sa zaštitom od izlijevanja: Dizajn s odvojivim plutajući disk omogućuje usporiti brzinu pijenja vašeg ljubimca, kako bi se izbjeglo mokre vune i sprečavanja gušenja.To također pomaže da se spriječi prodiranje prašine, prljavštine i dlake kućnih ljubimaca u vodu, pružajući vašeg ljubimca čistom vodom.I učinkovito sprječava prolijevanje ili sprej, održavanje čistoće spola.

Održava čistoću zdjele i područja za hranjenje: Korištenje optimizam zdjele omogućuje održavanje reda na vašem mjestu za hranjenje.Srednja traka sprječava miješanje vode i hrane.Osim toga, povišena zdjele za pse sprečavaju prodiranje prašine, smeća i pseći vune na zdjelu vašeg psa, čuvajući svoje više čiste i гигиеничной.

Jednostavan je za korištenje противоскользящая postolje: Povišena zdjele za kućne ljubimce s противоскользящими nogama ga čine stalni i sprečavaju proklizavanje, pružajući zaštitu za vaše podove. Tiha guma strane, omogućuje da vaš pas mirno večerati.Saviti i čuvajte noge jednostavnim pritiskom na gumb nakon korištenja.

Molimo, imajte na umu: fizička mala razlika u boji ne utječe na korištenje, molim vas, ne возражайте, hvala!

Materijal: nehrđajući čelik + ABS

boja: siva

Sadržaj pakiranja:

1 x držač za čaše

1 x plutajući zdjela

1 x zdjela za kuhanje слоуфуда

Samo navedena sadržaj pakiranja, ostalih proizvoda nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Oblik - Закругленная
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w431211


Naši (0)

Također mogu se sviđa