Povodac za pse, сверхпрочные, otporan na habanje i izdržljivi vodilice za pse Dužine 4,92 m, vodilice za kućne ljubimce, remen za srednje i male pse, proizvode za kućne ljubimce

( 0 )
56.98 kn 28.49 kn

Informacije o proizvodu

Označene stavke:

1. Mekana i udobna ručka: ispunjen mekim i čvrstim pjena jeftini materijal čini ovaj povodac sigurno i povoljno u zarobljavanju, nije sklizak.Udobna ručka omogućava lako povući psa.

2. Glatka metalna kopča: naš povodac za pse nije lako hrđa i pauze.Kopča od цинкового legure glatka i ne zapne, pruža vašem psu sigurnost i udobnost tijekom šetnje.

3. Otpornost na habanje i dugotrajnost: Otporan na istezanje poliester tkanina s противоизносными i UV-svojstva osigurava dugi vijek trajanja.Konop s плетением od poliestera nije lako razbiti i deformirati.

4. Male i srednje pse: Ovaj povodac dužine 1,5 m idealno za pse malih i srednjih pasmina, kao što su corgi, zlatnog retrivera i pudla.To može izdržati čak i najjače udarce.

5. Psić na uzici za šetnju na svježem zraku: Uzmi svoju psa u šetnju ili jogging s tim сверхпрочным očnjak uzici.On je idealan za kampiranje i rekreaciju na stražnjem dvorištu.

Opis:

Ovaj najlon povodac za pse sigurna i pouzdana, ne trajala i ne klizi, a i ima dugi vijek trajanja.Idealno za bilo koju avanturu, bilo da je kampiranje ili range vašeg pravog zlatnog retrivera.Pozdravite se sa strahovima o ozljedama od uzica i uživajte u kvalitetnom druženju sa svojim krzneni prijatelj!

Tehničke karakteristike:

1. Materijal proizvoda: poliester

2. Veličina proizvoda: (pribl.)

3. Promjer: 0,8 cm / 0,31 cm

4. Dužina užeta: 150 cm / 59,06 cm

5. Boja uređaja: crno-bijela, plavo-crna, crvena i crna

Popis proizvoda:

Тяговый kabel za psa x 1

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, koji je prikazan na fotografijama.

2. Molimo, imajte na umu malo odstupanje u mjerenju zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Slika - Однотонный
  • Vrsta - Setovi, Psi
  • Pametan uređaj - no
  • Karakteristike - Reflektirajućim
  • Sezone - Sve sezone
  • Materijal - Mješavine poliestera

SKU: w428716


Naši (0)

Također mogu se sviđa