Akvariju precizan Termometar Digitalni prikaz Termometra za ribe Monitori s velikim zaslonom Mjerač temperature u kavezu

( 0 )
55.13 kn 41.35 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

ООТДТИ

Održavajte savršenu temperaturu vaše ribice pomoću digitalnog akvarij termometar.Njegova napredna funkcija upozorenja o temperaturi pruža udobnost i sigurnost u svoje vodene ljubimce.

Digitalni akvariju termometar je dizajniran za jednostavnu kontrolu temperature.Zgodan dizajn sa stezaljkom za lakše postavljanje na vodi

Ovaj termometar je pogodan kako za cisterne s pitkom i morskom vodom, potreban je svim ljubiteljima akvarija.On pruža točne temperature za različite vrste vode.

Bez obzira imate li kućni akvarij ili projekta self-piva, digitalni akvariju termometar je dovoljno svestran da zadovolji vaše potrebe u kontroli temperature.Možete ga koristiti u staklenim spremnicima, spremnicima za vodu za životinje i mnoge druge.

Kontrolirajte temperaturu vaše ribice pomoću digitalnog akvarij termometar.User-friendly dizajn osigurava zdravlje svoje vodene ljubimce, dopuštajući im da žive u sigurnom okruženju.

Tehničke karakteristike:

Materijal: plastika, elektronička komponenta

Veličina: Cca.5.8x7.5 cm/ 2.28x2.95 inča

Boja: crna, bijela

U isporuku je uključeno:

Termometar za ribe 1pc.

Napomena:

1: Molim, dopustite pogreške u 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

2: zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Više informacija

  • Naziv - OOTDTY
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w428262


Naši (0)

Također mogu se sviđa