60 g pasta za Zube Za Kućne Ljubimce Mačka Pas Svjež Dah Pasta za zube Dezodorans Za Čišćenje Kamenca Za oralnu Njegu Psa Jestiva Četkica za Zube Proizvodi Za Kućne Ljubimce

( 0 )
29.70 kn 19.32 kn

Informacije o proizvodu

Glavne stavke:

1. Prirodna i щадящая: Ova pasta za zube ne sadrži aditive ili iritantne tvari, što ga čini sigurnom i щадящей za oralno zdravlje vašeg ljubimca.Ona promiče zdravlje desni i čisti zubi kućne ljubimce uz korištenje prirodnih biljnih ekstrakata.

2. Otporan na svježinu: Ova pasta za zube za kućne ljubimce se mogu ukloniti loš zadah i trajno osvježiti dah vašeg ljubimca, jer sadrži prirodne sastojke.

3. Lako nositi sa sobom: Ova pasta za zube za kućne ljubimce pogodan za mačke i pse svih uzrasta i veličina.Možete je nanositi izravno na zube i desni, bez ikakvih komplikacija.Mali je i prenosiv, tako da možete uzeti ga sa sobom gdje god idete i pratiti oralne higijene vašeg ljubimca.

4. Uklanjanje mrlja: Predstavite vaš ljubimac zdrave zube i lijep osmijeh uz ovu pastu za zube za kućne ljubimce.Učinkovito uklanja mrlje, poboljšava stanje usne šupljine i štiti zube od karijesa.Vaš ljubimac će uživati u ukusu, a da je rezultat.

5. Briga za vaše desni: Ova pasta za zube za kućne ljubimce vlaži i regenerira desni, poboljšava kvalitetu života vaše krzneni prijatelji.Ona također sprečava bolesti desni i lošeg daha, a imajući vaše ljubimce zdrava i sretna.

Opis:

Pozdravite se s neugodan miris iz usta vašeg krzneni prijatelj s našim pasta za zube za pse s prirodni biljni ekstrakt!Naš mali i prenosiv je pasta za zube je sposoban dugo boriti s neugodan miris iz usta, istovremeno увлажняя i obnavljanjem desni vašeg ljubimca, pružajući zdrave zube i lijep osmijeh.Nema više neugodnih trenutaka s vašim štene!

Specifikacija:

Količina: 60 g

Sastojci: Voda, ekstrakt metvice, ulje plodova grožđa, ekstrakt papaje, ekstrakt aloe

Namjena proizvoda: za mačke i pse, čisti usta, osvježava dah, uklanja neugodan miris, uklanja mrlje sa zuba kućne ljubimce.

Pakiranje list:

Pasta za zube za kućne ljubimce * 1 kom.

Napomena:

Zbog svjetlosnih efekata i kut snimanja proizvod se razlikuje po boji, molim vas, shvatite to.

Zbog ručnog mjerenja postoji pogreška u iznosu od proizvoda.

Više informacija

  • Korištenje - Čišćenje zubi kućne ljubimce
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip predmeta za psa wc-a - Pelene
  • Broj modela - Pasta za zube za kućne ljubimce

SKU: w426584


Naši (0)

Također mogu se sviđa