kreativna haljina za pse na Halloween, oblačenje psa-kostur, jednostavno igra je cool odjeća za velike pse, artikli za kućne zabave

( 0 )
182.36 kn 54.70 kn

Informacije o proizvodu

Kreativna haljina za pse na Halloween, Oblačenje psa-kostur, Jednostavno igra je Cool Odjeća za velike pse, artikli za kućne zabave

Osnovne točke: 1. Praktičan i fleksibilan: Izrađen je od najkvalitetnijih, mekog na dodir i udoban tkiva od 95% poliester i 5% spandex, izlaže velikoj elastičnost.Pripremite svog ljubimca za Halloween uz ovaj praktičan i čvrsto облегающего kostima skeleta, koji je on sa zadovoljstvom наденет.

2. Precizno slijetanje: Naš odijelo kostur za kućne ljubimce na Halloween pažljivo je razvijen korištenjem pažljivo 3D-rezanja i fin tehnologije šivanje za precizno uklapaju na slici vašeg psa.Osjetite dobro проработанное osjećaj visoke kvalitete, koji dolazi s ovim костюмом.

3. Jezivo je jedinstven: stavite svoj krzneni prijatelj u odijelo kostura kućnog ljubimca, na Noć vještica uz sjajan moderan i jedinstven dizajn, koji će dodati cudno atmosferu bilo koje stranke ili događaj s poslasticama.

4. Učinkovita zaštita za pse: Ovaj kostim kostur za kućne ljubimce na Halloween pruža potpunu zaštitu vaših pasa od prašine, prljavštine i hladno vrijeme.On ima četveronožnog dizajn s dugim rukavima, koji sprječava gubitak vune kod kuće i čuva toplinu i udobnost vašeg psa.Također je prikladan za čišćenje i pranje, tako da ćete moći uživati u sezonu duhove sa svojim mekanim svojim prijateljima, bez ikakvih komplikacija.

5. Praktično rješenje: Kostim kostur za kućne ljubimce na Halloween odgovara zahtjevima vašeg ljubimca, zahvaljujući posebno dizajnirane rupu za lako uklanjanje.To neće utjecati na fiziologiju svoj krzneni prijatelj i nije dobio prljave odjeće, što ga čini prikladnim, bez stresa i koje štede napor izbor za vlasnike koji žele dati malo strašna okus svoju proslavu noći vještica.

Pretvorite svog ljubimca u šarmantan костлявое stvorenje s našim nošnjama-kostura muškarca i žene za pse i mačke.Oni su sa velikom elastičnošću i visoke obrtništva, te kostime istovremeno moderan i jedinstven.Više ne brinite o prašine, te kostime jednostavan za nošenje i štede vrijeme.Idealno za Noć vještica ili samo za zabavu!

Veličina: XL 2XL 3XL (odgovarajuće veličine i vidi na slici)

Materijal: 95% Poliester / 5% Elastan

Popis:

1 * Odijelo kostura kućnog ljubimca, na Noć vještica

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Polyester
  • Sezone - Sve sezone
  • Stil - Neutralan
  • Naziv - liilaimic
  • Vrsta - Psi

SKU: w420229


Naši (0)

Također mogu se sviđa