Neto синусоидальная val 12 220 5000 W 4000 W Pretvarač napona Led zaslon Solarni izmjenjivači Power transformer Adapter punjača

( 0 )
1 642.63 kn 1 133.40 kn

Informacije o proizvodu

Tehničke karakteristike:

-Naziv: Neto синусоидальный inverter

-Ulazni napon: DC 12V za vozila

-Izlazni napon: AC 220V (210 ~ 230V)

-Izlazna frekvencija: 50 Hz; 60 Hz

-Maksimalna snaga: 5000 W; 4000 W

-Nazivna snaga: 2500 W; 2000 W (Molimo, pobrinite se da ukupna nominalna snaga priključenih uređaja iznosi ≤ 2500 W; 2000 W)

-Veličina proizvoda: 29x18x8 cm

-Maksimalna izmjenične struje u utičnicu: 8,33 Ampere

-Oblik izlaznog signala: istinska / neto синусоидальная val (* [Clear синусоидальная val] Pretvara napon 12v dc u ac 220 v na gradski zid s kontinuirane snage 2000 W (mogućnost prenapona 4000 W) s 1 utičnicu izmjenične struje, jedan led indikator napona, сильноточными priključnica dc i dva led radnim žarulje. (Molim vas, pobrinite se da ukupna nominalna snaga priključenih uređaja iznosi ≤ 2000 W).

* [Solidne] Kućište od aluminijske legure pruža povećanu zaštitu od padova i udaraca.

* [Led zelene i crvene radnici pokazatelji] Kada je pretvarač pokrenut u normalnom načinu rada, pale dvije zelene led diode, ali kada je on u stanju da se zaštite, svijetli crvena led.

* [Led zaslon za prikaz napona] Led zaslon prikazuje ulazni napon baterije u realnom vremenu i podsjeća da je potrebno punjenje baterije u skladu s niskim naponom.

* [Široku primjenu] super za poklon, punjenje tv, stroj za pranje rublja, klima uređaja, rashladnih, mikrovalne pećnice i električne uređaje velike snage.Oni mogu raditi samo s nekoliko teretom 220 bez smetnji.Može se koristiti i u automobilu ili sunčevom sustavu.

* [Auto pretvara u kombi] S našim auto-inverterom za napajanje možete koristiti većinu kućanskih aparata u svom automobilu na otvorenom, na primjer, gledati tv, igrati igre - sve to vam daje osjećaj da ste u kombiju.

* [Nečujne intelektualni ventilator] Opremljen tihi ventilator hlađenja, on automatski radi sa različitom brzinom u zavisnosti od snage opterećenja (w) i temperature za odvod topline i smanjenje radne buke.U pretvarač je ugrađen osjetnik temperature.Na temperaturama iznad 45 ° c ventilator će raditi automatski.Na temperaturama iznad 75 ℃-80 ° c inverter će biti u stanju zaštitu dok se ne ohladi.

NAPOMENA: (Čist синусоидальный inverter, pogodan za uređaje s osjetljivom opterećenjem, kao što su frižideri, klima uređaji, strojevi kava, хлебопечки, indukcija plate i tako dalje)

UPOZORENJE!:

1. Kada koristite auto pretvarača zategnite pozitivnu (+) i negativan (-) terminala

2. Ako je pretvarač povezan direktno na cigarete.Maksimalna izlazna snaga ne smije biti više od 150 Vata.Ako je snaga veća od 150 W, preporučujemo vam da koristite stezaljke tipa "krokodil" za spajanje na akumulator, jer snaga za upaljač ne može prelaziti 150 Vata.

3. Auto pretvarač 12-pogodan samo za DC12V i automobila, auto pretvarač 24 pogodan za DC24V i kamiona.

4. Molimo vas, ne ostavljajte inverter u položaju on prije pokretanja vozila.Inverter je lako povrediti, a prije spajanja na bateriju.Ispravan postupak je najprije priključiti na bateriju, a zatim uključiti prekidač inverter.

5. Grijanje inverter tijekom korištenja - to je normalno.Molim vas, stavite inverter na ravnu površinu. Radno mjesto mora biti suha, držite inverter daleko od vlage ili vode.Ne stavljajte inverter pored dolaze s ventilacijskim otvorima ili drugim uređajima (pri temperaturi od 0 do 40 stupnjeva Celzija).Pokušajte da inverter ne pada izravno na sunčeve zrake.

Izračun vrijeme korištenja baterije:

1) Vrijeme rada pretvarača zavisi od napunjenosti baterije i kapacitet opterećenja.

2) Formula: radno Vrijeme (sat) = kapacitet baterije X Napon baterije X 0,8 X 0,9 / kapacitet opterećenja.

3) na Primjer, baterija od 12 v 60 Ah hrani od žarulje sa žarnom niti od 220 100 Vata.

Vrijeme rada = 12 (U) X 60 (ACH) X 0,8 X 0,9 / 100 (W) = 5,18 (sati)

(Napomena: 0,8 - koeficijent pražnjenja baterije, 0,9 - učinkovitost pretvorbe inverterom)

Inverter veličinu trebam?

Odabrana veličina ovisi o vata (ili amper) onoga što želite koristiti (saznajte potrošnje energije, pozivajući se na pločici sa specifikacijama na instrumentu ili instrument).Preporučujemo vam da kupite model veće veličine nego što je, po vašem mišljenju, trebat će vam (barem 10-20% više nego vaša maksimalno opterećenje).

U isporuku je uključeno:

1 x inverter hrane

Napomena:

1. Molimo, imajte na umu razliku u 1-3 cm (0,4-1,18 inča) zbog ručnog mjerenja i malog odstupanja boje za različite postavke telefona.

2. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.Molimo za razumijevanje.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w418118


Naši (0)

Također mogu se sviđa