Skandinavski tepisi od pamuka i lana, etničke tepisi, prostirke za pod, u spavaćoj sobi

( 0 )
175.90 kn 110.83 kn

Informacije o proizvodu

Skandinavski Tepisi Od pamuka i Lana, Etničke, Tepisi, Tepisi Za podove, U Spavaćoj sobi

[Моющийся tepih] Ovaj tepiha za trčanje se može prati samo u hladnoj vodi s pomoću blagog deterdženta, brzo se suši u perilici ili brisati ručno ili usisavanje.Molimo, ne izlažite отбеливанию u kosu.Četkica nije tako lako padne i vrlo čvrst.

[Tepih] Naša seoska tepih za kupaonicu veličine 2 x 3 m (60 cm x 90 cm).Dužina rese tepiha za kuhinju je oko 2 inča (oko 5,1 cm).Ovaj jednostavan tepih može se položiti prije kreveta, sofe, stolovi, vrata, ulaznih prolaze i čak na kauču.Ovaj dekorativni tepih također može koristiti za uređenje doma u boemskom stilu.

[Tkani tepih materijala] Tepih za kupaonicu je izrađena od pamuka i lana.Naš pletena tepih s кисточками mekana, gusta i prozračna.Protiv klizanja, brzo впитывающие vodu i antistatička svojstva štite vaš pod od vlage, mrlja i ogrebotina.

Naširoko se koriste богемские tepisi su odlični za ukras svakog interijera, na primjer, tepiha za kupatilo, kuhinja tepiha, tepih za spavaće sobe, tepiha za pranje rublja, podloške za vrata, tepisi za prijavu...Ovaj mini-tribal tepih također je praktičan poklon za obitelj i prijatelje.

[Marokanski stil tepih] Ispis s geometrijskim oblicima u retro stilu - zavezanih кисточками s obje strane.Naše богемские tepisi su profinjenim detaljima i vještinu izvedbe.To izgleda jednostavno, ali ima vrlo bogat i složen simboličko značenje, stvarajući instant i savršenu atmosferu boemske šik u svojoj sobi i kući.

veličina: 60 x 90 cm

Materijal: Хлопчатобумажный len

boja: kao na slici

Upućivanje Sadržaj:

1 x tepih

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w344716


Naši (0)

Također mogu se sviđa