Strme proces ispisa lubanje, igrani tepih za spavaće sobe, tepisi za dnevni boravak, kućnog tekstila, нескользящие prostirke za pod

( 0 )
929.30 kn

Informacije o proizvodu

Pozdrav!dobrodošli u naš dućan!Držimo dva načela: pružanje proizvoda vrhunske kvalitete i najbolje usluge, da u prvom redu traže kvalitetu i najbolje moguće usluge.Klijenti - naši prijatelji.

Mi održavanje izravne isporuke, veleprodaja, isporuke i naloge primamo individualne postavke u stilu DIY, možete nas kontaktirati za slanje fotografija visoke razlučivosti, mi stvaramo za vas stil DIY.

Iskreno se nadamo da ćete nam dati dobru ocjenu.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi se poboljšala kvaliteta naših proizvoda i usluga.Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati na chatu ili ostaviti poruku online, možemo riješiti problem za vas, sve dok ne budete zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Detaljne informacije o proizvodu:

【Veličina proizvoda】

Veličina koje pružamo, temelji se na najduži strani, i greška je oko 1-3, pogledajte Ako imate bilo kakvih pitanja o veličini, molimo, obratite se službi za korisničku podršku za savjet.

60x90 cm (24x35 cm)

80x120 cm (31x47 inča)

100x120 cm (39x47 inča)

120x160 cm (47x63 inča)

160x200 cm (63x79 cm)

Druge dimenzije se mogu prilagoditi, ako nas kontaktirate

Napomena: zbog različitih metoda za mjerenje i karakteristike tkiva može postojati pogreška u veličini, obično 1-3 cm ili oko toga; zbog različitih monitora, tehnologija snimanja i osobne određivanje boje može se pojaviti mala razlika u boji.

Šareni Tepih sa Optičkom Iluzijom, Триппи-Tepih PC-910, 3D Vrtlog Tepih, Neonski Tepih, 3D Neonski Tepih, Иллюзионный Tepih, Tepih Za dnevni boravak, Mat Zone za odmor, Нескользящий Tepih

Odnosi se scene: dnevni boravak, spavaća soba, prozor, kuhinja, kupaonica, balkon, dvorište, na ulici, krov, prolaz, ulaz, predsoblje, dječja soba, soba za goste, itd.

Materijal naših tepisi: flanel.

Proizvodni proces: Digitalni tisak

Флисовый materijal se ne boji bora, možete ga staviti, a površina mekana i nježna; naslon izrađen je od нескользящего materijala, koji u određenoj mjeri sprečava klizanje pri polaganju direktno na zemlju.

Prednosti proizvoda:

(1) Tkanina na dodir mekana, udobna, fleksibilna i anti-statički.

(2) Lako se čisti, može se prati direktno u perilici ili ručno, ne molts, ne blijedi.

(3) Bez specifičnog mirisa, bez štetnih tvari.

(4) Izdržljiva, dugotrajna, otporna na koroziju, моющийся, prašinu.

(5) O заломах: kako Bi se spriječilo povrat velikih parcela zbog kvarova na carinjenje, velike parcele potrebno je dodati i slanje, i pri otvaranju će se заломы.Nakon vađenja možete ga staviti na tepih gravitacija na 2-3 dana, da pričekate dok se tepih će se oporaviti, ili bore nestaju automatski nakon određenog perioda korišćenja, ili se problem može riješiti pomoću glačanje.Nadam se da možete razumjeti.

(6) O kromatske aberacije: fotografije proizvoda su učinili profesionalnim fotografima i kasnije se podešavaju kako bi se povećala odgovarati stvarnom proizvodu.Međutim, zbog rasvjete, odbijanje prikaza i osobnog uvida boje mogu postojati određena razlika u boji stvarnog objekta.To nije problem u kvalitetu proizvoda.Molimo pogledajte stvarni proizvod.

čest problem:

1. Pitanje: Koliko dugo traje dostava uputili?

O: Morate se narudžbu u roku od 3-5 dana nakon narudžbe.Vrijeme isporuke u svakoj regiji različito.Za primjer, u Sjedinjenim američkim Državama vrijeme za isporuku je 10-15 dana.

2. Pitanje: Što trebam učiniti ako dobiveni upućivanje oštećena ili izgubljena?

O: možete nas kontaktirati i mi ćemo vam poslati robu ponovo ili povrat novca, pokušati da ste zadovoljni

3. Pitanje: koji je način pranja ovog proizvoda?

O: stroj za pranje rublja ili ručno pranje

Više informacija

  • Korištenje - Početna, Hotel, Spavaća soba, Dekorativni, Wc
  • Mjesto za pranje - Spavaća soba
  • Materijal - 100% Polyester
  • Oblik - Pravokutnik
  • Stil - Ručni stroj za pranje rublja
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w341924


Naši (0)

Također mogu se sviđa