Nova 1 par Rukavica za trening po podizanja utega, žena i muškaraca, za vježbanje u teretani, za бодифитнеса ručnih zahvata, gimnastički rukavice Prot K7q7

( 0 )
35.95 kn 21.60 kn

Informacije o proizvodu

Naziv proizvoda: rukavice za trening

Veličina proizvoda cca:

L: 41*13 cm/16,14*5,11 u.

XL: 42*14 cm/16,53*5,51 u.

Boja proizvoda: kao što je prikazano na slici

Materijal proizvoda: лавсан

karakteristike proizvoda:

1. POBOLJŠANO PRIANJANJE: Naše rukavice za fitness imaju downforce masku na dlanu za poboljšanje prianjanja tijekom dizanje utega i fitness treninga.Текстурированная tkanina sprječava ispadanje, čime se koncentrirati na vježbe, ne brinući se o gubitku kvačila.

2. TRAJNOST I OTPORNOST NA HABANJE: Naše rukavice su izrađene od visoko kvalitetnih materijala, u stanju izdržati intenzivna fizička opterećenja.Pojačana područje na dlanu je otporan na habanje, osigurava dugi vijek trajanja i štiti vaše ruke.

3. KOMFORNE, PROZRAČNE I RASTEZLJIVA: Naše rukavice su dizajnirane s obzirom na udobnost koristeći respiring materijala, koji čine rukavice дышащими i эластичными za većinu njegovih ruku.Mrežaste tkanine na stražnjoj strani rukavice pomaže odvode vlagu, držeći svoje ruke hladnim i suhim tijekom treninga.

4. SVESTRANOST I SIGURNOST: Naše rukavice pogodne ne samo za dizanje utega i potrage za fitness, ali i za razne aktivnosti na otvorenom.Bez obzira pripadate li пешим turizma, vožnju biciklom ili drugim sportovima, oni pružaju zaštitni sloj za svoje dlanove i pomoći da se spriječi obrazovanje plikovi i žuljevi.

5. PODESIVA: Naše rukavice dolaze s podesivim remenom na zglob za povećanje ili smanjenje tlaka u ovisnosti od vaše ruke, a proizvod ima malu elastičnost, kako vam je lakše da ih nose.

Mjere opreza.:

1. Kao što svi znamo, različitih računala prikazuju drugačije boje, boja samog proizvoda može se neznatno razlikovati od boje na sljedećim slikama.

2. Ako vam je teško odabrati veličinu, slobodno se obratite k meni, mi ćemo vam dati nekoliko savjeta, ali to je samo za referencu.

U isporuku je uključeno:

1 par okvire za rukavice

Hvala za vašu podršku!Dobro došli u kupovinu kod nas!ako želite kupiti više nego što smo naveli, molimo kontaktirajte nas.Dobrodošli u gostima.Nadam se da će imati dobar dan!

Više informacija

  • Vrsta - Remen
  • Broj modela - trening rukavice
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w340741


Naši (0)

Također mogu se sviđa