Ručnici za ruke od šanil sa životinjama, ručnik od mikrovlakana, Ručnik za kuhinje i kupaonice, lopta za ručnike za ruke sa spuštenih petljama, быстросохнущий Soft впитывающий

( 0 )
24.58 kn 11.08 kn

Informacije o proizvodu

Naša ručnik s krzneni loptom ostvaren u obliku kuglica s slatka životinja iz šanil da ćete ostati mekana, čiste i udobne.On je idealan za vješanje na udicu ili koriste kao ukras na kauču ili krevetu.

Specifikacija:

Materijal proizvoda: šanil

Veličina proizvoda: 27 * 17 cm / 10,63 * 6,69 u.

Boja: roza, siva, smeđa

Pakiranje list:

Lopta za ručnika za ruke od šanil * 1

Detalje o proizvodu

1. Živi šarm: Привнесите malo zabave u vašu kuhinju ili kupaonicu s pomoću tih kuglica za ručnika za ruke od šanil s uzorkom slatka životinja.Izrađene od mikrovlakana, oni imaju super upijanje vode i mekoću.Idealni su za sušenje ruku, pranje posuđa ili ploče, daju se stavlja živu boju.

2. Svestranost i praktičnost: Ove kuglice za ručnika za ruke od šanil ne samo mekan i udoban, ali i гигиеничные i udoban.Oni mogu apsorbirati vodu i brzo da se osuši, sprečava stvaranje štetnih tvari i mirisa.Oni su također lako biti dodijeljena i priče, jer na vrhu imaju petlja.

3. Бережный care: Debele i meke lopte za ručnika za ruke od šanil, koji ne iritira i ne oštećuju kožu.Ove kuglice za ručnika za ruke deblji i izdržljiv običnih ručnika za ruke, ali pri tom mekši i ugodniji.Oni su idealni za sušenje lica, ruke ili tijelo nakon tuširanja, kupanja ili pranja.

4. Štedi prostor: Ove kuglice za ručnika za ruke od šanil ne samo mekana i впитывающие vlagu, ali i dati svoj dom dašak elegancije.Zahvaljujući dizajnu i viseće petlje možete lako da ih na bilo kojem mjestu kuhinju ili kupaonicu, čime se štedi prostor i što ih čini udobnim za korištenje u bilo koje vrijeme.

5. Višestruke koristi: To su ručnik za ruke se može koristiti ne samo za sušenje ruku, ali i za čišćenje različitih površina, kao što su radne ploče, sudopere, kade, itd. također se može objesiti kao ukras na kauč, krevet, etc.to dodajte svoj dom malo boje i teksture.

Više informacija

  • Materijal - Svila
  • Tehnika izrade - Tkani
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w340062


Naši (0)

Također mogu se sviđa