Grip boja u Bočici volumena 50 ml, Protuklizni Альпинистский Kreda, Učvršćivanje Prianjanje Za Znojne Ruke i Takve Aktivnosti Kao što su Nogomet, Tenis, Golf

( 0 )
79.35 kn 39.64 kn

Informacije o proizvodu

Tekuća spojka osigurava solidne i neprekinute prianjanje, koji osigurava čvrst hvat sa širokim rasponom površina.Idealno za bilo kakve aktivnosti, bilo u teretani ili dok obavljaju na otvorenom.Jednostavno nanesite, pričekajte da se osuši, i spremni ste za rad.Idealan za putovanja, lako je nositi sa sobom i čuvati u torbi.Osjeti čvrst hvat bez neugodnih osjećaja, od mokrih kvačila.

Specifikacija:

Naslov: Prah za hvatanje

Količina: 50 ml

Glavni sastojak: magnezij karbonat

Opseg: Penjanje, jednostruka i dvostruka prečka, gimnastika, badminton, tenis, ples na шесте i druge sportove.

Pakiranje list:

1 * Prašak za hvatanje

Napomena:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.Hvala!

2. Pri ručnom mjerenju dozvoljeno odstupanje na 1-3 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu.

1. Širok raspon primjene: Poboljšati svoje vještine igrajući badminton, teška atletika, s utezima, mrena, pull-ups i становую prianjanje uz pomoć ovog хвата.Povećajte trenje i postići bolju kontrolu, povjerenja i sportskih rezultata tijekom penjanje i druge sportske aktivnosti na otvorenom.Zahvaljujući raznolikosti i svestranost širok spektar aplikacija, ovaj proizvod je kompaktan i prijenosan, što je neophodan za zanimanje za fitness.

2. Puder za hvatanje, впитывающая znoj: brzo upija znoj na dlanovima i duže drži u ruci, omogućujući vam da s lakoćom obavljati složene pokrete.Povećava trenje i poboljšava sportske rezultate.Нескользящий i kompaktan.

3. Jednostavan rad: bez napora ravnomjerno разотрите i nanesite glazuru Grip Powder na dlanu.Lako se nanosi, samo pričekajte da se osuši, i sve je spremno.Ne ostavlja ljepljivi plaka - odmah osigurava izvrsno prianjanje.

4. Postojanost i poboljšane osobine: Zahvaljujući snažnom prianjanje, naša prahu grip powder pruža vrhunsku kvalitetu za samo 1 kap.Беспыльный мелкодисперсный u prahu pruža udobnost i trajnost u bilo kojoj aktivnosti.

5. Jednostavnost nošenje: Bez obzira da li ste u teretani ili kod kuće, možete lako nositi ovaj kompaktni i lagani prahu sa sobom.On stane u bilo koju torbu i poboljšava vaše držanje u bilo koje vrijeme treninga.

Više informacija

  • Vrsta - Štap
  • Broj modela - Prah za hvatanje
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w310413


Naši (0)

Također mogu se sviđa