Gradska Konopca pamuk Krupan Brzo Konopca Kabel Vježbe Povremeni Sport Oprema za teretane Osnovna Boja Dječje Trening D8I8

( 0 )
32.40 kn 19.47 kn

Informacije o proizvodu

Naziv proizvoda: jump rope

Veličina proizvodi oko: 245 cm/96,45 u.

Boja proizvoda: kao što je prikazano na slici

Materijal proizvoda: ABS

karakteristike proizvoda:

1. Sigurno i trajno: Ova konopca je izrađen od visoko-kvalitetne pamučne i gumenih materijala, koji pruža udobnost i sigurnost za djecu.Robustan dizajn garantira da će stajati u otežanim uvjetima redovite uporabe.

2. Podesiva dužina: скакалку može se lako prilagoditi pod različite rast, što ga čini pogodnim za djecu različite dobi i tipa.To daje za pravo slijetanja i omogućava optimalno izvesti skokove.

3. Zabavno i uzbudljivo: Šarene i svijetle dizajn ovog preskakanje užeta zasigurno privući pozornost djece.Ona dodaje element zabave i uzbuđenja u svom trening proces, čineći ga ugodnijim i motivirajući.

4. Svestranost i многоцелевость: Ova konopca pogodan ne samo za bavljenje физкультурой u školama, ali i idealan za igranje na otvorenom, zanimanje za fitness i čak natjecanja za skok kroz скакалку.To promiče opće fizičke pripreme i pomaže poboljšati koordinaciju i izdržljivost.

5. Prenosivost i jednostavnost korištenja: Lagan i kompaktan dizajn ovog preskakanje užeta omogućava lako prenijeti i pohraniti ga.Možete ga lako koristiti kako u kući, tako i vani, dopuštajući djeci da se uključe u fizičke aktivnosti, gdje god išli.

Mjere opreza.:

1. Kao što svi znamo, različitih računala prikazuju drugačije boje, boja samog proizvoda može se neznatno razlikovati od boje na sljedećim slikama.

2. Ako vam je teško odabrati veličinu, slobodno se obratite k meni, mi ćemo vam dati nekoliko savjeta, ali to je samo za referencu.

U isporuku je uključeno:

Jump rope - 1 kom.

Hvala za vašu podršku!Dobrodošli na kupnju kod nas!Možete nas kontaktirati da biste dobili više informacija o proizvodu.mi ćemo biti spremni da će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Više informacija

  • Materijal - Drvena ručka
  • Vrsta - Jedna konopca
  • Sportovi - Trening s utezima
  • Igralište - Drugo
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - Skok sa Скакалкой
  • Funkcija - Tijelo
  • Naziv odjela - Dječje

SKU: w297828


Naši (0)

Također mogu se sviđa