Zamke za vježba vrat, glavu podesivi remen, simulator za vrat, za vježba vrat, trening s utezima i dizanje utega Za

( 0 )
199.77 kn 73.88 kn

Informacije o proizvodu

Naš укрепитель za vrat je dizajniran tako da metalni prsten ne натирает vam uši za vrijeme vježbanja.Za razliku od drugih potpornih sredstava za dizanje utega, on ne поцарапает i neće oštetiti vaše uši.

Naše sportske opreme za jačanje vrata također će vam pomoći ojačati i dati volumen vratu.

Zahvaljujući našem pojas sigurnosti za glave i vrata možete pružiti vrhunska udobnost i stabilnost, kao i zaštititi svoju težinu.

Ako je potrebno, korištenje fitness-trake za progresivni trening vrat imajte na umu postupno povećanje tjelesne težine.

Čvrsta i izdržljiva.

Materijal: željezo + najlon remen

Veličina: besplatno veličina podesiva veličina

Pakiranje list:

Neck strap na glavu * 1

Detalje o proizvodu

1. Idealno za vježbe na vrat: Naš neck strap Head Upregnite ima mekanu i регулируемую dizajn ramenog pojasa, koji se može koristiti na glavu, čelo i bradu.Također je moguće podesiti na čelo, tjemenu i ispod brade, što je idealno za vježbe za vrat.

2. Zaštitite svoje uši: Naš glavu podesivi remen je dizajniran tako da metalni prsten ne натирает uši za vrijeme vježbanja.Za razliku od drugih dio vrata maternice pojas, on ne поцарапает i ne натрет vaše uši.

3. Raznovrsnost: Naš simulator za obuku vrat je ne samo važan način vježbanja za mnoge vrste sportaša ili bodybuilders, ali i važan alat za oporavak nakon ozljeda vrata.

4. Sprečavanje ozljeda: Naš simulator za obuku vrat opremljeno je lancima za zadržavanje tereta na mjestu i D-образными privjesci za zadržavanje tereta u sredini u cilju sigurnosti i stabilnosti.

5. Jamstvo usluge: Molim vas, postupno vlak glavu i vrat, nemojte početi s teška budaletina.Ako ustanovite da je budaletina previše teška, zamijenite ih lakše i ne упорствуйте u radiš vježbe.

Više informacija

  • Igralište - Vježbe za struk i trbuh
  • Sportovi - Trening s utezima
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv odjela - MUŽ

SKU: w283628


Naši (0)

Također mogu se sviđa