1PC Dječji lakat jastučići za ruke 5-15 Godina, Dječji i Omladinski Sportski Kompresije Zaštitne lakat jastučići za Odbojku, Košarku

( 0 )
61.66 kn 34.53 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

1. Šok-dokaz blok EVA može se trošiti utjecaj kretanja i zaštiti lakat - biramo prilagođeni dizajn za sprečavanje sudara, blag oporavak EVA blokira brz oporavak, učinkovito uklanja i razgoni vanjskog utjecaja, smanjuje ozljede mišićno-koštanog sustava i daje prioritet zaštitu zglobova i ugroženih zona.

2. Prozračne tkanine od likra, впитывающие vlagu i znoj, štite od pritiska, kako bi sportaši bili suha i osjećate ugodno tijekom treninga.

3. Opseg: Unisex, naši proizvodi pružaju vam se različite sportske zaštitu za zaštitu vaših lakata od ozljeda.

4. Pogodan za sve sportove na otvorenom, fitness i košarku, nogomet, odbojku i ostale igre s loptom; ciklički ventilacija na 360 stupnjeva, lagan, prozračan, впитывающая znoj.(slijetanje nije gusta) ergonomski ukrcaj zglobova i mišića, dizajn uske protiv i ne istroši, pri slobodnom kretanju ne klizi.

5. Dizajn vrhu kružnice s противоскользящими гелевыми pruge, ne ma bez zadržavanja, učinkovito предотвращающими spuštanju налокотников dolje tijekom treninga za stres tijekom treninga.

Savjeti za pranje: samo ručno pranje, područje zaštite od sudara uredno opran u sredini dlana, previše prljave detalje možete pažljivo operite sapunom, ne opere.Budite oprezni, ne operite u stroju za pranje rublja, ne замачивайте dugo i ne operite toplom vodom.

Tehničke karakteristike:

Osnovni materijal: Противоскользящая obloge EVA, poliester, likra

Boja: crna siva, crna, zelena

Veličina: YS, YM, YL, YXL

Paket uključuje:

1 kom. * Sportske lakat jastučići

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Hitna navlaka EVA, Polyester, LIKRA
  • Dob - U nastavku 13 (uključujući 13), Djeca
  • Broj modela - lakat jastučići za djecu
  • Naziv - MTATMT
  • Direktna isporuka - DA

SKU: w271501


Naši (0)

Također mogu se sviđa