Растяжитель za bedra za fitness, vježbe za istezanje, растяжитель za noge s 3 prečke, podesivi trener za odvojene strije, trening fleksibilnosti

( 4.5 )
1 325.57 kn 1 246.07 kn

Informacije o proizvodu

Boja: crna

Materijal: čelik, poliuretan

Bruto težina: 13 kg / 28,66 kilograma

Neto težina: 11,2 kg / 24,69 kilograma

Dužina u разложенном obliku: 1,58 m / 5,18 metara

Visina jastuci: 15 cm / 5,90 inča

Dužina jastuci za zaštitu zglobova: 24 cm / 9,44 inča

Širina sjedala: 30 cm / 11,81 u.

Dužina odmorišta za nogu: 45 cm / 17,71 u.

Nosivost: 100 kg / 220,46 funti

Preporučena rast za ljude: ispod 1,7 m / 5,58 metara

Veličina proizvoda u zatvorenom obliku: 98 * 38 * 42 cm/38.58*14.96*16.53 palac

Veličina pakiranja: 97,5 * 41,5 * 19 cm/38.39*16.34*7.48 palac

U kompletu

1 * vježbe za istezanje nogu

2 * Jastuk za zglobove

1 * Jastuk

1 * Zamašnjak

Ostali pribor za instalaciju

Primjena

On je pogodan za bilo koju dance studio ili kućnu teretanu.On može poboljšati fleksibilnost noge, ravnoteža i raspon pokreta u prirodnom položaju tijela.Im može uživati svatko rast od najmanje 1,7 m / 5,58 ft.

Opis

Istezanje je vrlo važno prije i nakon mnogih vježbi, kao što su joga, karate i ples, ali vam je teško da se uključe i sami ste zabrinuti o riziku od napona mišića, ako ćete ih nositi u krivu?Naš trener je za istezanje nogu će vam pomoći da efikasno protežu noge.Tijekom strije možete čitati knjigu ili se igrati sa svojim telefonom.On je savršen za bilo koju dance studio ili kućnu teretanu.

Osnovne karakteristike

Visoko kvalitetni materijal: izrađen Je od čvrstog čelika i poliuretana, koje se razlikuju snaga i izdržljivost i osiguravaju dugi vijek trajanja.

Dovedite u tonus mišića: pomoću ovog simulatora za istezanje nogu će biti dobro rastegnut полусухожильная mišić, što je rezultiralo mišić bedra, полусухожильная фаланговая mišić i velike vodi mišić našeg tijela, što će vam omogućiti da se protežu svoje tijelo i um i poboljšati fleksibilnost.

Istezanje na 180 stupnjeva: разгибатели mogu biti rastavljeni na 180 stupnjeva.Možete udobno smjestiti noge na коврике i okrećite kolo upravljača dok разгибатели počinju разъезжаться.To poboljšava fleksibilnost i ravnotežu nogama.

Щадящая istezanje: U usporedbi s intenzivnim растяжкой, naše strije na nadvratniku više štede, jer se može prilagoditi kut nagiba u skladu s vašim potrebama.On vas štiti od ozljeda i učinkovito sprečava istezanje mišića tijekom treninga.

Poboljšati oblik i fleksibilnost stopala: Naše vježbe za istezanje može poboljšati rad mišića nogu i fleksibilnost stopala.On čini oblik noge ljepše i fleksibilan.

Visoka nosivost: Oplemenjeni čelik pruža тренажеру za strije nosivost do 100 kg / 220,46 kilograma, tako da možete ga koristiti s povjerenjem.

Oslobodite ruke: ti подрамников postoji sigurnosni mehanizam, tako da se ne zatvaraju u sebe, kada ste postavili ih pod pravim kutom za korištenje.To oslobađa vaše ruke i omogućuje lako čitanje i opustiti tijekom strije.

Široka primjena: Takav praktične vježbe za istezanje, koje mogu sigurno uživati i djeca i stariji ljudi.Bez obzira pripadate li ples, gimnastiku, borilačke vještine ili bilo koji drugi sport možete koristiti naš istezanja za noge.

Ergonomski dizajn: Ovaj proizvod je opremljen naslonom za leđa i pivotiranje kotačima, koji omogućuju udobno prilagoditi pod željeni kut i protežu bez ičije pomoći.

Lako kretati i pohraniti: On je opremljen plastičnim montiranim točkovima lakoću kretanja s niskom razinom buke.I on removable za jednostavnu pohranu, kada se ne koristi, ne zauzima puno prostora.

Lako se čisti: Glatka površina trenera za strije omogućava lako i brzo očistiti ga, samo протерев krpom ili vlažnim papirnatim ručnikom.

Detaljne informacije

Mekani jastučići: Ovi jastučići izrađeni su od visokokvalitetnog poliuretana i prozračne visoke čvrstoće teško biser pamuk, on ne samo da je izdržljiva, ali i omogućava ugodnije se protežu.

Plastični маховичко: Plastični маховичко ima glatku površinu i udoban hvat, što pojednostavljuje upravljanje.Na ručnom kolu također ima ručka, čime upravljati jednom rukom, što je povoljno i štedi vrijeme

Zaobljeni rubovi: Sve rubove nosila закруглены i neće oštetiti vaše noge ili ruke.

Naljepnica za upravljanje: Na vrhu ploča pričvršćena privlači pažnju naljepnica, što ukazuje na smjer vrtnje prilikom otvaranja i zatvaranja.To je user-friendly dizajn.

Vrlo veliki jastuk: jastuk širine 11,81 inča sprječava bolne podjele zdjelice i štiti stražnjice od prevelikog opterećenja.

Jastuk za zglobove: Jastuk za zglobove je dizajniran za zaštitu tijela od ozljeda tijekom korištenja.To također sprečava klizanje stopala i pruža bolji istezanja.

Vijčani spojevi: Sve dijelove nosila pijan zajedno na mjesto, tako da ovaj predmet je vrlo čvrst i stabilan, ne raspada i ne oštećena, možete ga koristiti s povjerenjem.

Napomene

1. Preporučujemo da se rast korisnika ne prelazi 1,7 m / 5,58 ft.

2. Molimo, imajte na malu razliku u boji, uzrokovanu rasvjetom snimanja, i greška u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja, i pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

Više informacija

  • Način rada za učenje - knjiga
  • Funkcija - Noge
  • Materijal - Čelik, Od umjetne kože
  • Broj modela - Vježbe za istezanje nogu
  • Klasificirati po broju trenera - 1
  • Vrsta - Vježbe za istezanje nogu
  • Sportovi - Trening s utezima
  • Igralište - Noge
  • Korisna scena - oprema za fitness
  • Primjenjivi sadržaji - MUŽ, Žene, Stari s mladim
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w266493


Naši (2)

Autor: Anoniman
| 2023-11-11

U paketu nije bilo alata

Autor: Anoniman
| 2023-12-03

brza dostava radi dobro

Također mogu se sviđa