1 kom. Dječji Bicikl Zvono Od legure, Mini zvučnik "I Like My Bike", Pogodan Za Skutere, Балансировочных Bicikala, Crna Kalibar 2,22 cm

( 5.00 )
42.48 kn

Informacije o proizvodu

Lice

1、 【visoko kvalitetni materijal】 Biciklistička poziv je izrađena od visokokvalitetnog aluminija i plastike, koji ne hrđa i ne старится.Ovi faktori pružaju dugotrajno korištenje muških i ženskih bicikala, bicikala za dječake i djevojčice.

2、 【Glasan zvučni poziv】 Ovaj bike kokain ima rotirajući sustav upozorenja o sudaru, koji reproducira glasne melodije zvona.Glasne melodije zvona mogu privući pozornost šetnju i pružiti vam sigurnu vožnju biciklom na cesti.

3、 【LAGANI】 Je bicikl prsten razlikuje lakoćom i trajnost istovremeno, zahvaljujući высококачественному materijalu.Na biciklističku poziv možete kliknuti prilikom transporta, jednostavno okrenite gornju ljusku i malo povucite ga prema gore, i prsten zvona previše raditi.

4、 【JEDNOSTAVNOST instalacije】 Ovaj klasični biciklistički poziv dolazi sa kvalitetnim i izdržljivim po nosačem koji omogućava lako postaviti u sklopu biciklističke komponenti na volan bicikla s cijevi vanjskog promjera 20-25 mm.

5、 【POGODAN za VEĆINU bicikala】 Ovaj poziv je idealno za većinu planinskih bicikala, cestovne bicikle, vježbe bicikle, dječje mini-bicikli ili винтажных bicikala.A također ga se može široko koristiti za bicikle BXM, Trek, Giant, dječjih bicikala i sl. To je predivan i savršen bicikl kružnom rog zatrubi.

--Jednostavan za instalaciju: S držačem univerzalne veličine pogodan je za većinu kormila (vanjskog promjera 20-25 mm), lako se instalira i ne spada i ne padne.

--Materijal i veličina: Biciklistička poziv je izrađen od aluminija i plastike, koji je trajan i otporan na koroziju, što može pružiti jasan zvuk; Veličina: Veličina svakog biciklističke poziv je oko 1,2 x 2,2 inča, lagan je i odgovarajuće veličine, privući vašu pažnju.

--Moderan izgled: Na велосипедном poziv postaviti natpis "Ja volim svoj bicikl", a "ljubav" je izrazio uzorkom u obliku srca sa šarenim dizajnom kućišta, i djeca će ga voljeti.

--Široka primjena: Pogodno za većinu planinskih bicikala, cestovne bicikle, vježbe bicikle, staromodna bicikala i dječji mini bicikala.Oni su savršeni za djecu i odrasle.Oni dobro rade i čine jasan biciklističke звоночки.

Specifikacija:

Materijal: legura

Veličina: oko 7 * 5,5 cm

Kalibar: oko 2,22 cm

Popis paketa

1 kom biciklistička poziv

Napomena

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje mogu se malo razlikovati od boje na slici.

Molim vas, dopustite 1-2 cm se razlikovati zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Naziv - ПИНУВА
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • veličina - 7x5.5cm
  • Vrsta - Običan automobil poziv
  • Materijal - Rafting

SKU: w253476


Naši (0)

Također mogu se sviđa