4kom Kawaii Božićni Zec Pas Linija Канцелярский Skup Slatka Crtani lik bogat Kombinirana Linija Ravnalo, Trokut Kutomjer

( 0 )
4.48 kn 2.91 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

1. Dizajn, jednostavan za djecu: Ovaj мультяшный liniju dizajna Božić rabbit bear dog ruler prepun dječjeg interesa, koji može privući pozornost djece i izazvati kod njih želja joj kontaktirati i koristiti.Ovo je idealno sredstvo za učenje za djecu.

2. Napravite svečanoj atmosferi: S približavanjem Božića ova linija u božićnoj tematici omogućiti djeci osjetiti snažnu svečanoj atmosferi i da će učenje više zabave.

3. Praktična razmatranja: Ovaj crtić božićno linija za zečeve, medvjede i pse, u svojoj punoj dužini uključuje kućište vladara i slike crtani životinja na njemu.U isto vrijeme linija je dizajnirana za zaštitu ruku od ozljeda, što olakšava njegovu uporabu.

4. Garancija kvalitete: Proizvod izrađen je od visoko kvalitetnih materijala, trajne i dugotrajne, i ne će biti oštećen nakon duljeg korištenja, pružajući jednostavnost korištenja od strane korisnika.

5. Savršen izbor za poklon: za svu djecu koja vole učiti, sviđa ova slatka crtani linija sa životinjama.Možete ga koristiti ne samo kao trening alat, ali i kao dječji namještaj i igračke.Idealan božićni dar za djecu.

Boja: kao što je prikazano na slici

Veličina: 23,5 * 9 cm

Materijal: plastika

Pakiranje: 4 kom/compl.

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Vrsta - Linija
  • Broj modela - Linija
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip linije - Direktna Linija
  • U presavijeni - No
  • Linija za promociju - No
  • Materijal - Plastika

SKU: w247620


Naši (0)

Također mogu se sviđa