Home Dekor od nehrđajućeg Čelika Ljuljačka Psihološki Stol Декомпрессионный Rotirajući Dar Кинетическое Umjetnost Ured Smiješno Ravnotežu Igračka Ornament Staklo

( 0 )
65.57 kn 54.42 kn

Vrsta: Kućni dekor

Informacije o proizvodu

Opis:

JEDINSTVENI: Originalni dizajn i jedinstveni stil, to je klasični stolni pribor - umjetnost u pokretu.

Ova igra je igračka će postati odličan ледоколом, kada ste ga stavili na radni stol u uredu ili kod kuće.

VRIJEME LJULJA: možete ga okretati ili se amo-tamo, usporiti brzinu nakon određenog vremena, i na kraju se zaustavi.Ne morate brinuti o tome da će pasti, to je dobro može zadržati ravnotežu.

POMOĆI će VAM da se opustite.: Ovo je odličan trik, na koji možete pobjeći nakon napornog radnog dana.Kada vam je dosadno i ako se osjećate da vas previše pritiska, možete ga postaviti na svom radnom stolu.

Počnite ga, mirno gledajući ga завораживающими oscilacijama, to će biti zabavno za vas.To može ubiti vrijeme i pomoći vam da se oslobodite stresa.

OBRAZOVANJE: Ova klasična igra igračka će vam zadovoljstvo i pogodna je za različite prostore, kao što je kuća ili ured.

I predstavlja zanimljiv uređaj koji ne samo da pokazuje kretanje pendulum, ali i pomaže pokazati zakona očuvanja impulsa i energije.

NAJBOLJI DAR: ima širok spektar primjene kao odličan poklon za bebe znanstvenog projekta, kao božićni poklon za učenje fizike / mehanike, demonstracije rekvizite učitelja u razredu.

Rođendanski poklon za prijatelja, obitelji, roditelje, djecu i sl.

Specifikacija:

Materijal: nehrđajući čelik + aluminij

Boja: srebrna

Vrste: A, B (drugačiji dizajn)

Veličina (Šxv):

Tip A: oko 15,5x15 cm/6,1x5,9 inča

Tip B: oko 16x19 cm/6,3x7,48 cm

Upućivanje uključuje:

1 kom. x igračka-protuuteg

1) primamo Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz sigurno plaćanje proces ESCROW.

2 Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo. Uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

1) Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traje 3-7 dana, EMS-8-12 dana.Авиапочте Post je potrebno 2-8 tjedana.Ali svi oni se međusobno razlikuju ovisno o regiji dostave.

2) Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

1) Pravodobno potvrdu kupac će biti visoko poštovati nakon primitka robe.

2) Budući da je vaše povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.

3) Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostaviti negativnu ili neutralnu ocjenu.Mi ćemo raditi s vama, riješiti bilo koji problem.Hvala na razumijevanju!

Više informacija

  • Stil - Moderan stil
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - Kućište
  • Materijal - Metalne

SKU: w243375


Naši (0)

Također mogu se sviđa