Umjetničkih obrta od prirodnog kristala Liječeći sedam Čakri Crystal, umotan žicom Селенитовая coli Ručni rad Energy bar proteinska Ukras uredski stol

( 0 )
27.56 kn 12.43 kn

Vrsta: Kućni dekor

Informacije o proizvodu

Proizvodi od prirodnog kristala, sedam prstiju ljekovite čakri, kristalna žica, umotan селенитовой štapićem, energy bar proteinska ručni rad, ukras za uredske radne površine.

Osnovne točke: 1. Visoko kvalitetni materijal: Naša štapić za ručni rad od prirodnog kristala izrađen od visoko-kvalitetne kristalne sirovina, tako da ima transparentan teksturu.Ona fino polirane, što ga čini transparentan kao led i blistav.

2. Odlično za power: Naš 7 prstiju ljekovite kristalni kamen je pogodan za energija.Možete ga koristiti za stvaranje непринужденных odnosa sa drugim ljudima, učinkovito primanje informacija ili stvaranje prostora za razmišljanje.

3. Džep kamenje: možete staviti naše 7 ljekovitih kristalni palicama u svoje džepove kao kamen na električnu mrežu.Oni emitiraju meku i женственную energiju, puni suosjećanja i mira.

4. Prirodno ogrebotina ili oštećenjima: Naša селенитовая štapić iz kristalne kamena ima prirodne ogrebotine ili oštećenja na površini, jer prirodni kamen огранен i uglađen.

5. Odličan izbor poklona: Naša kristalna селенитовая coli, umotan žicom, postat će veliki dar za zagrijavanje, rođendan i Novu godinu za majku, oca i prijatelja.

Opis:

Naša štapić za ručni rad od prirodnog kristala pažljivo polirana kvalitetnim kristalne sirovina, tako da ona bude transparentna, kao što su led, ослепительна i ima jasnu strukturu.Možete ga koristiti kao izvrstan poklon za zagrijavanje, rođendane i Nove godine.

Specifikacija:

Ime: 7 ljekovitih kristalni palicama

Materijal: kristal

Dužina: oko 10 cm / 3,9 inča

Težina: oko 28 g

Pakiranje list:

1 * kristalna štapić

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja, molimo vas, dozvoliti odstupanje 1-3 vidi

Više informacija

  • To Je Prirodni Materijal - DA
  • Podrška - Дропшиппинг/Veleprodaja
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - KRISTAL

SKU: w240051


Naši (0)

Također mogu se sviđa