Berba Šivanje škare od nehrđajućeg čelika, Škare ručno "Uradi Sam", Europska Berba škare s cvjetnim uzorkom, Set za šivanje alat sa kutijom

( 0 )
205.10 kn 102.58 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

* Izvrstan dizajn u vintage stilu: Ti škare imaju lijepo napravio dizajn u vintage stilu, добавляющий dašak elegancije u vašu stručnost šivanje i ručni rad.

* Lagan za rezanje: Zahvaljujući oštrim лезвиям i visokokvalitetnog dizajna od nehrđajućeg čelika te škare mogu lako i glatko, izrezati debele tkanine, što ih čini robustan i pouzdan za dugotrajno korištenje.

* Atraktivan izgled i ugodan osjećaj u ruci: Škare ne samo da dobro rade, ali imaju atraktivan izgled i udoban hvat, što pruža ugodan proces rezanja.

* Univerzalni i prijenosni: Ove škare idealni za rezanje tkanine, presvlake i mogu se koristiti kako kod kuće, tako i profesionalno.Osim toga, njihova kompaktna veličina čini ih prijenosne i ugodno nošenje.

* Opseg isporuke obuhvaća: U komplet ulaze u škare i poklon kutija, koje dodaju dašak luksuza i čine ih idealan poklon za ljubitelje šivanje.

Tehničke karakteristike:

Naziv detalji: Škare

Materijal: nehrđajući čelik

Veličina: kao na slici

Boja: kao na slici

Sadržaj pakiranja:

Škare 1 kom. + pakiranje kutija

Napomena:

1. Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranicama, zbog mnogih faktora, kao što je osvjetljenje monitora i osvjetljenju.

2. Molim vas, dopustite malo odstupanje podataka pri ručnom mjerenju.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w22946


Naši (0)

Također mogu se sviđa