Modul regulator brzine dc motora 5A PWM 12V s niskim naponom 4,5-35, podesivi Prekidač brzine pogona, kontrola uređaja, Dogovor alat

( 0 )
9.95 kn 4.97 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

* Preciznu regulaciju brzine vrtnje Regulator brzine vrtnje motora istosmjerne struje omogućuje preciznu regulaciju broja okretaja vašeg motora pomoću olovke potenciometra i može se lako prilagoditi radni ciklus na izlazu za promjene brzine vrtnje.

* Visoka izlazna snaga: Ako je maksimalna izlazna snaga 90 W i sposobnosti da izdrži struju do 5A ovaj kontroler je sposoban za gorivo za motore velike snage.

* Funkcija zaštite: PWM regulator brzine vrtnje motora opremljen mnoštvom funkcija zaštite, uključujući i zaštitu od obrnutog polariteta, zaštitu od preopterećenja i самовосстанавливающиеся osigurači, omogućavaju siguran i pouzdan rad vašeg motora.

* Podesiv smjer: regulator brzine motora omogućuje vam da promijenite smjer okretanja motora, kada je smjer njegov rad nije u skladu s očekivanjima.

* Jednostavan za instalaciju: Kompaktna veličina i jednostavan dizajn prekidač regulatora čine instalaciju jednostavan i удобнейшей.

Tehničke karakteristike:

* Broj modela: PWM regulator brzine motora

* Tip: Regulator napona

* Radni napon: DC4.5V-35V

* Izlazna struja: 0-5A

* Izlazna snaga: 90 W (maksimalno)

* Struja mirovanja: 7u A (stanje pripravnosti)

* Radni ciklus PWM: 1%-100%

* Frekvencija PWM: 20 khz

* Veličina: 30x26x14 mm/1.18x1.02x0.55 inča (bez olovke)

Sadržaj pakiranja:

1 x PWM regulator brzine motora

Napomena:

1. Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika koje se nude na web-mjestu, zbog mnogih faktora, kao što je osvjetljenje monitora i osvjetljenju.

2. Molim vas, dopustite malo odstupanje podataka dobivenih prilikom ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Pribor za diy - ELEKTRIČNI
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w216650


Naši (0)

Također mogu se sviđa