3D Model Mozga Edukativne Medicinski Model Анатомическая Model S Osnovnim Zaslonom u Boji Kodiranje Arterije Mozga DIY Edukativne Анатомическая Model Za

( 0 )
105.78 kn 52.86 kn

Informacije o proizvodu

Ovaj model mozga psihologije - odličan trening alat, izrađene od PVC-a, koji je u krajnje oponaša pravi ljudski mozak, uključujući moždano deblo i hipokampus.Dolazi s crnim osnova i idealno za učenje pacijenata.Istražite složenost rad mozga uz pomoć ove praktične modela.

Specifikacija:

Naziv: Model ljudskog mozga

Materijal proizvoda: PVC

Težina proizvoda: oko 162 g

Veličina proizvoda: oko 7x7,7x11 cm|2,75x3,03x4,33 inča

Razvoj sposobnosti: intelektualni razvoj

Pakiranje list:

1 x model ljudskog mozga

Napomena:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.Hvala!

2. Pri ručnom mjerenju dozvoljeno odstupanje na 1-3 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu.

1. Proučavanje anatomije mozga: S ovom realan model ljudskog mozga možete istražiti kako mozak radi, istražujući теменную, височную, затылочную i лобную udjela, kao i mali mozak, moždano deblo mozga hipokampus, prugasta tijelo, чечевицеобразное kernel, мозолистое tijelo, желудочки i островковую ljusku.

2. Značajan realizam: Naš mali model ljudskog mozga predstavlja pažljivo detaljnu kopija, reprodukcija složenost i estetike pravi mozga.U boji oslikana i visoka imitacija ga čine realan i lijepim prikazom ljudskog mozga.

3. Demonstracije pribor: s lakoćom pokazati хитросплетения ljudskog mozga uz pomoć ovog modela.Dolazi s anatomski model crne temelju koje je lako prikupiti.Savršen za mlade znanstvenike, on dostiže oko 11 cm u visinu nakon montaže.

4. Lagan i prenosiv. Dobiti sveobuhvatan uvid u ljudskom mozgu i njegovim različitim sastojcima uz ovaj lagani i prijenosni model mozga od PVC-a.Idealan za studente, entuzijaste znanosti i stručnjaka koji mogu učiti kroz praktične nastave i obrazovanja.

5. Višenamjenska primjena: Ovaj model ljudskog mozga proširuje mogućnosti osposobljavanja učenika s učenjem pacijenata i važećim scenama, kao što su neurologija, trening kirurške anatomije i demonstracija kirurške operacije.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w16556


Naši (0)

Također mogu se sviđa