Memo Sticky Notes Ljepljiv Lista Notepad 3pcs Samoljepive Bilježnice S Pritužbama I Citati Za Tvrtke Home Office Work

( 0 )
39.43 kn 27.56 kn

Informacije o proizvodu

Naše naljepnice s popisom obveza, izrađene od pouzdan rad, ne ostavlja tragove.Odličan pomoćnik za odmor u самовыражении i očuvanju organizacije.Nakon što je dovoljan broj 150 listova, nikada nećete ostati bez svog pouzdanog popisa obveza.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Zabavne naljepnice

Materijal proizvoda: papir

Veličina jednog proizvoda: (pribl.)7.5*7.5*0.5 cm/2.95*2.95*0.2 inč

Težina jedne proizvoda: oko 30 g

Broj listova: 50 listova za svaki proizvod

Pakiranje list:

Zabavne naljepnice * 3 kom.

Saznajte više o proizvodu

1. Iznimnu kvalitetu: Uživajte u vrhunskom kvalitetom naših zabavnih naljepnica, izrađene od pouzdan rad, otporna na oštećenja i pruža udobnost pri pisanju.Ove bilješke su sigurni za upotrebu i nemaju mirisa, što pruža maksimalnu udobnost.

2.No, Više dosadno bilješke: Преобразите proces bilješke uz pomoć ove jedinstvene naljepnica, koje je povoljno postaviti na zid.Zahvaljujući jakom ljepilo oni se lijepe na zidove, ne ostavljajući tragove, što ih čini idealnim za snimanje ideje, opomene ili čak i šale.

3. Praktičan poklon: ukrasite svoju poruku našim zabavnim i praktičnim стикерами.Pomaknite svoju poruku, рассмешив svoje kolege, prijatelje, kolege ili obitelj.Ove kreativne spomenar - savršen poklon za sve koji vole da se izraze jedinstvenim i urnebesnim načine.

4. Poboljšano raspoloženje: Привнесите radost u svoj dan s pomoću zabavnih naljepnica - univerzalni alat koji će vam pomoći da se izraze i da će podići raspoloženje.Želite li napraviti kompliment, ispričati ili vic, te bilješke će vam pomoći da se osjećate više nesputano i lagodno.

5. Dovoljno list papira: Organizirajte svoj život pomoću ovih smiješnih naljepnica.Nakon što je 150 listova, možete jednostavno zadovoljiti svoje potrebe u radu, učenju i rashoda za smještaj, dodajući pri tom dašak humora.Nije sadržaja sa обыденными snimkama, prebacite se na zabavu i ne сбивайтесь s puta.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w16206


Naši (0)

Također mogu se sviđa