2 kom. койловерный ključ S-oblika ključa za sustav ovjesa i podešavanje amortizacije

( 0 )
238.13 kn 131.00 kn

Vrsta: ručni alati

Informacije o proizvodu

2 komada Койловерный ključ S-oblika ključa za sustav ovjesa i podešavanje amortizacije Spiralnim ključ izrađen od hss-visoke tvrdoće, snažan i izdržljiv, da ga nije lako izložiti korozije, заржаветь, deformirati i razbiti.

2 velike гаечных ključa: 68-72, 90-95. Pogodan za matice s vanjskim promjerom od 68-72 mm/2,7-2,8 inča, 90-95 mm/3,5-3,7 inča.

Противоскользящая dizajn, iščašenje opremljen gumenom ručkom, koja sprečava klizanje povećanjem trenja, štiti ruke i izbjeći ozljede.

Univerzalni okasti ključ u obliku polumjeseca s prednjim kukičanje je dizajniran za izravnavanje zadržavanje zavojnice i dobrog kombiniranja sa rupom ili utorom sa strane, što omogućava lako podešavanje катушкодержатель.

Ovaj skup разводных tipke možete koristiti za podešavanje vibracije zavojnice, popravak automobila, bicikala, vodovod, hitne popravke, popravka električnih, mehaničkih popravaka i mnogo drugog.

Materijal: željezo čelik + guma

boja: crna + crvena

Sadržaj pakiranja:

2 x гаечных ključeva (68-72, 90-95)

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Naziv - Xzante
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w127777


Naši (0)

Također mogu se sviđa