Zaštitna torbica za glave sjekirom, подвешиваемый na zoni, obložen torbica za sjekiru s metalnom kopčom, najlon korice za sjekiru Za univerzalni pribor za ulice

( 0 )
37.51 kn 26.29 kn

Vrsta: ručni alati

Informacije o proizvodu

Dobiti brz pristup svom топору tijekom bilo kojeg avanture na otvorenom s našim praktičan i izdržljiv torbu.

Materijal proizvoda: najlon + metalna kopča.

Težina proizvoda: 43 g

Boja proizvoda: crna

Popis proizvoda:

torbica za sjekiru x1 kom.

Saznajte više o proizvodu

1. Čvrst najlon: Sigurno pokriti savjet sjekirom našim износостойким i višekratnu upotrebu torbicom za sjekiru, spravljenim od нейлонового materijala.On pruža pouzdanu zaštitu, koju nije lako slomiti.

2. Zaštitite sjekira: produljite životni vijek svog sjekirom uz naše pokriće za топорища.Dvostruka klizna brava pruža pouzdanu zaštitu, sprečavanje ulaska vlage, prljavštine i prašine, a također štiti sjekira od neželjenih ogrebotina.

3. Prepoznatljiv dizajn: Naš torbica za sjekiru može pohvaliti neobičnim dizajnom sa zakovicama u retro stilu, pažljivo ručno spravljenim s pomoću posebnih proizvoda ručnog rada i tanke fuge, za davanje jedinstvenosti i unremarkable izgleda.

4. Jednostavan za korištenje: Naš torbica za sjekiru sa duplom kopčom omogućava brz pristup vašem топору.Njegov jednostavan za korištenje funkcija omogućuje rad bez problema i povlačenja.

5. Širok spektar primjene: Ovaj višenamjenski torbica za sjekiru će pružiti odličnu zaštitu i udobnost.Idealno za kampiranje na otvorenom, u vrtu i avanture, on je neophodan svakom putniku.

Više informacija

  • Naziv - VAHIGCY
  • Pribor za diy - kamp
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w124775


Naši (0)

Također mogu se sviđa